Ferencvárosból a Wolfsburgba igazolt Németh Diána

A Ferencváros játékosa a világranglista 5. helyén álló csapattal kötött szerződést.

A 19 éves Németh Diána sportpályafutását 2010-ben, a Pomáz ICO SE-ben kezdte. A Ferencváros női együtteséhez 2017-ben csatlakozott, végigjárta a zöld-fehérek korosztályos együtteseit, majd a Soroksárban folytatta a labdarúgást már a felnőttek között.

A játékos 2021 nyarán tért vissza az FTC-Telekomhoz, ahol kiemelkedő teljesítményének köszönhetően, 2022-ben már aláírhatta profi szerződését. Ferencvárosi pályafutása alatt alapemberként szerepelt a magyar bajnokságban, a kupában és a nemzetközi mérkőzéseken is. 58 tétmérkőzés, 6 Bajnokok Ligája-selejtező, és 11 gól köszönhető neki, valamint a női válogatott csapatában nyújtott remek játék. Németh Diána ferencvárosi szerződése ezen a nyáron járt volna le, de új klubja, a Vfl Wolfsburg, amellyel január 18-án kötött megállapodást, kivásárolta a labdarúgót.

A játékos átigazolásáról a következőket nyilatkozta:

 „Váratlanul ért, amikor a menedzserem megkeresett, hogy lenne ez a lehetőség a Wolfsburgnál, hiszen erről álmodni sem mertem. Egy topcsapat, jelenleg is a világranglista elején vannak. Kértem pár perc gondolkodási időt, hogy meg tudjam emészteni a hallottakat, és utána igent mondtam. Ez egy hatalmas lehetőség számomra, amire nem lehetett nemet mondani, hiszen egy ilyen csapat volt az álmom. Nagyon kedves fogadtatásban volt részem. A klubigazgató is nagyon szívélyes volt, eddig minden nagyon pozitív. Fotózáson veszek részt, utána pedig az első edzésen az új csapattal. Nagyon hálás vagyok a Fradinak, hogy már egész fiatalon lehetőséget kaptam, hogy bemutatkozzak a felnőtt csapatban, sokat segített a fejlődésemben. Mindenben támogattak, és olyanok volt nekem ők, mint egy nagy család.”