Ezúttal U19-es fiúkkal mérték össze tudásukat a DVTK-ás lányok

Szerdán este az MVSC U19-es fiú csapatával játszotta le harmadik téli félkészülési mérkőzését a DVTK női labdarúgó együttese mivel az MTK betegség miatt lemondta a találkozót. Az edzői stábnak azonban sikerült gyorsan leszerveznie egy másik csapatot, így a DVTK felkészülési programja folytatódhatott egy újabb mérkőzéssel.

Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK – MVSC U19 fiú 1-4 (0-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont. Játékvezető: Sántha Péter (Forgács Máté, Sántha Szabolcs)
DVTK: Ádám A. (Orgoványi, 46.) – Somogyi, Geréd (Havasi, 46.), Komlós, Nagy L. (Katona, 46.), Madarász (Oláh A., 46.), Sain (Mikó, 46.), Boros K. (Avery, 46.), Nagy P., Smajić Nagy P. (Papp S., 46.), Krisztin Vezetőedző: Bém Gábor

Gólszerző: Filetóth (0-1) a 10., Oláh A. (1-1) az 52., Matusz (1-2) a 68., Veres B. (1-3) a 71., Veres B. (1-4) a 87. percben.

Bém Gábor vezetőedző a következőket mondta a mérkőzésről:

„Az MTK elleni felkészülési mérkőzésünket betegség miatt a budapestiek lemondták, így az utolsó pillanatban sikerült leszervezni az MVSC U19 fiúkkal egy mérkőzést, amelyet ezúton is szeretnénk megköszönni nekik. A mérkőzés nagyon jól szolgálta a felkészülésünket, és azt gondolom, hogy jól alkalmazkodtunk a fizikálisan erősebb ellenféllel szemben.”