Visszatér Sényőre Szokol Zsolt

A Nyíregyháza Spartacus FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy távozik a klubtól a csapat rutinos játékosa, Szokol Zsolt. A 33 éves védő az új szezont már az NB3 Észak-Keleti csoportjában szereplő Sényő-Carnifex FC csapatában kezdi meg.

Szokol Zsolt távozik ! – sényő-carnifex fc

fotó: https://senyofc.hu/

A játékos 1990. március 16-án született Békéscsabán és ott is kezdte el a pályafutását. Ezután megfordult Újpesten, Nyíregyházán, a Vasasban és a svájci United Zürichben is.

Legutóbbi klubja az a Nyíregyháza Spartacus FC volt, ahová 2021-ben januárjában érkezett éppen Sényőről. A Szpariban eltöltött második korszakában összesen 69 mérkőzésen volt kezdő és ezeken két gólt szerzett.

,,Zsoltinak is köszönettel tartozunk, mert évek óta segítette a klubot. Amikor lehetőséget kapott, igyekezett mindig maximumot nyújtani, és egy nagyon jó embert ismerhettünk meg személyében. További pályafutásához sok sikert kívánunk!” – mondta Fekete Tivadar, a Nyíregyháza Spartacus FC sportigazgatója.

fotó: http://nyiregyhazaspartacus.hu

A játékos nem ismeretlen a sényői szurkolók számára, miután korábban másfél éven keresztül erősítette a klubot. A sényői csapat mezében 37 alkalommal volt kezdő és ezeken a mérkőzéseken 3-szor volt eredményes.

fotó: http://senyofc.hu

Szokol a második nyári érkezője a sényőieknek, miután korábban bejelentették Ur László érkezését Kazincbarcikáról.

A mai nap folyamán egymás ellen játszik edzőmérkőzést a Nyíregyháza Spartacus FC és a Sényő-Carnifex FC az Örökösföldi Sporttelepen.

Szpari-Sényő edzőmeccs | Galéria - Nyíregyháza Megyei Jogú Város Portálja -  Nyíregyháza Többet Ad!