Tükörsima Füredi győzelem a ZTE II ellen

Vasárnap délután csapott össze az NBIII Nyugati csoportjának 14. és 15. helyezett csapata. A zalaiak a mérkőzés elején többet tudták birtokolni a labdát, de aztán nagyon megfordult a játék képe. A 26. percben meg is szerezte a vezetést a Balatonfüred. Egy szöglet utáni lövést követően a kipattanót az ötösről Róth lőtte a felső sarokba. 1-0! A vendégek a középpálya környékén technikásan futballoztak, azonban nem sikerült nagyobb helyzetet kidolgozniuk az első félidő végéig, ugyanakkor igy sem tudták megszerezni az egyenlítést érő találatot. A mérkőzés a 72. percben dőlt el, amikor Ott egy nagyszerű összjátékot követően megduplázta a fürediek előnyét. Ezután gól már nem esett, győzött a Balatonfüred, és előrébb lépett a tabellán, a ZTE II pedig javíthat a 13. fordulóban a Kaposvár ellenében.

Balatonfüredi FC – ZTE FC II 2-0 (1-0)
Balatonfüred, 300 néző. V.: BÜKI (Perák, Gyurka)
BALATONFÜREDI FC: Erdélyi – Farkas D., Eszlátyi, Szalai, Róth (Szabó G., a 84.), Leidl (Szabó, a 65.), Lasz, Burucz, Tóth G., Bene (Ott, a 65.), Géringer (Imre I., a 79.). Vezetőedző: Borgulya István.
ZTE FC II: Németh E. – Safranov, Gergely B., Klausz, Boros, Koszovcsuk (Bedő, a 65.), Huszti (Király a 85.), Murár, Papp, Christopher Philip (Varga L.,  a 72.), Kryvotsiuk (Fábián, a 72.). Vezetőedző: Koller Zoltán.

Forrás: VEOL