Szabolcs megyei rangadót rendeznek az NB3-ban – Kisvárda Master Good II. – Sényő-Carnifex FC beharangozó

Egy megyei rangadó mindig más és ad egy külön pikantériát a találkozónak. Az NB3 Észak-Keleti csoportjában a Kisvárda II. és a Sényő együttesei feszülnek egymásnak a bajnokság 6. fordulójában.

NB III Keleti csoport, 12. forduló: Kisvárda Master Good II–Sényő-Carnifex  FC (0–1) – 2022.10.09.

fotó: http://kisvardafc.hu

A várdaiak 2020-ban kerültek fel a harmadosztályba és évről évre kiváló mérkőzéseket játszanak egymással a csapatok. A tavalyi szezonban a sényőiek voltak ,,szerencsésebbek” a megyei rangadókon, hiszen ősszel előbb győzni tudtak Kisvárdán 1-0-ra, majd tavasszal Sényőn egy 2-2-es döntetlent játszottak egymással a felek.

A holnapi napon a Hidasnémeti VSC csapata érkezik hozzánk. – sényő-carnifex  fc

fotó: http://senyofc.hu

Az idei szezont tekintve egyelőre a Kisvárda áll jobban, hiszen 5 forduló elteltével a 3. helyen tanyázik az együttes, míg a Sényő két vereséggel a háta mögött, a 12. helyről várja a megyei rangadót.

A Kisvárda együttesét már két forduló óta Csernijenko Ruszlan irányítja, aki legutóbb a várdaiak U19-es csapatának volt a vezetőedzője.

Meccset pótol két csapatunk

fotó: http://kisvardafc.hu

„A Sényő érkezik hozzánk, amely egy rutinos játékosokból álló, tudatos futballt játszó együttes.”vélekedett a találkozó előtt Csernijenko Ruszlan. ,,Elemeztük az ellenfelünket, amely a pontrúgásoknál nagyon veszélyes, így végig észnél kell lennünk. Hazai pályán mindenféleképpen szeretnénk ráerőltetni az akaratunkat a riválisunkra, ezáltal pedig megnyerni a mérkőzést és itthon tartani a három pontot.”

Imrő László és Fiumei Viktor, a Sényő-Carnifex FC edzőpárosa nagyon bizakodó a találkozót megelőzően és szeretnének 3 ponttal távozni Kisvárdáról.

Kettő távozó, egy érkező Sényőn - nb1.hu

fotó: http://senyofc.hu

,,Egy megyei rangadó az mindig különleges és plusz motivációt kell adjon a játékosoknak. A Kisvárda egy jó, fiatal és agresszív csapat, akik minden szempontból jól képzettek, de mi bizakodóak vagyunk a mérkőzést megelőzően. Nem vagyunk jó passzban, ami kétségtelen, viszont reméljük, ez lesz az a meccs, ahol magunkra találunk és végre elindulunk felfelé.”vélekedett a rangadó előtt a sényői edzőpáros.

A Kisvárda Master Good II. – Sényő-Carnifex FC találkozó vasárnap 11:00-kor kerül megrendezésre a Kisvárdai Várkerti Stadionban.

Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember, futballozó emberek, amerikaifocizó emberek és szöveg

fotó: http://kisvardafc.hu