Simon Antal irányítja a következő szezontól az Eger SE csapatát

Az NB3 Észak-Keleti csoportjában 9. helyen végző Eger SE, egy a klub által a hivatalos honlapon megjelentetett közleményben jelezte, hogy távozik a csapattól Lázok János vezetőedző, valamint Pál András asszisztensedző is. A 39 éves szakember Céró Bálintot váltotta tavaly nyáron az egriek kispadján, majd 29 tétmérkőzésen irányította a gárdát, amelyeken 11 győzelem, 8 döntetlen és 10 vereség volt a mérlege.

fotó: Eger SE

Az egri csapat közleményéből az is kiderült, hogy a következő szezontól az UEFA Pro Licences végzettséggel rendelkező Simon Antal lesz a gárda új vezetőedzője. Az 58 éves egri kötődésű szakember legutóbb 2020-ban irányította a szintén Heves vármegyei Gyöngyösi AK csapatát, azóta pedig nem volt munkája. A közleményből továbbá azt is megtudhattuk, hogy a szakmai stáb véglegesítése még folyamatban van.

fotó: Tiszakécskei LC

A játékosok jelenleg a jól megérdemelt pihenőjüket töltik, hogy megfelelően regenerálódjanak a következő szezon kezdetére. Az Eger SE azt is közölte, hogy a keretben történő változásokról, valamint a nyári felkészülési programról csak a későbbiek folyamán adnak majd tájékoztatást.