Oliver Tochukwu: ,,Egységes a gárda!”

Múlthét vasárnap az NB3 Észak-Keleti csoportjában a DEAC együttese 5-0-ra kiütötte hazai pályán a Sényőt, ezzel Urbin Péter legénysége közelebb került a dobogóhoz.

fotó: DEAC

A magabiztos győzelemből két góllal vette ki a részét a nigériai Oliver Tochukwu, aki csereként lépett pályára. A 24 éves támadó a találkozót követően boldogan nyilatkozott.

,,Az egész csapat számára ideálisan alakult a vasárnapi mérkőzés. Végig mi irányítottuk a játékot, jó százalékban használtuk ki a helyzeteinket a kapu előtt, és meg tudtuk óvni a hálónkat a góltól. Úgy vélem, nem lehet panasz a teljesítményünkre. A kezdés előtt is jó állapotban voltam, optimistán vártam az összecsapást, mert kellően felkészültünk a sényőiek játékából.”

Oliver Tochukwu ennek a duplának köszönhetően már 6 gólnál jár az idei bajnokságban. A támadó boldogan mesélt a góljairól is.

,,Az első találatom előtt kitűnő labdát kaptam Tomola Patriktól, egy az egyben vihettem rá a kapusra, és nyugodtan a jobb alsó sarokba helyeztem a játékszert. A második gólom Papp Beni szép átadása után született meg, sikerült megelőznöm a védőmet és ballal a bal alsóba lőttem. Nagyon boldog voltam, hogy így kijött a lépés.

fotó: DEAC

A nigériai játékos szerint a DEAC képes lehet előrébb végezni a szezon végén.

,,Ami a folytatást illeti, továbbra is pozitívan látom az esélyeinket. Keményen dolgozunk, meccsről meccsre készülünk és igyekszünk minél több pontot gyűjteni a tavasszal. Egységes a gárda, remélem, a bajnokság végén ez pontokban és helyezésben is tükröződik majd.”

A DEAC jelenleg az 5. helyen áll a táblázaton, lemaradása mindössze három pont a 3. helyen tanyázó DVSC II. mögött. A következő fordulóban a kiesés elől menekülő Tiszafüred otthonában lép pályára Urbin Péter együttese.

fotó: DEAC