NB2-es csapat ellen nyert első felkészülési mérkőzésén a Kaposvári Rákóczi FC

Szentlőrinc–Kaposvári Rákóczi FC 1–2 (0–1)
Szentlőrinc, 120 néző.
Szentlőrinc, I. félidő: Gyurján – Varjas L., Sághy, Tamási L., Sifter (Kwandwo, a 32. percben)– Balogh Á., Hleba, Medgyesi – Balogh B., Novák Zs., Nagy R. II. félidő: Héninger – Király M., Kesztyűs, Németh M., Kwandwo – Kiss K., Balogh Á. (Keresztes B., a 60. percben), Lakatos M. – Desnica, Csörgő, Helesy. Vezetőedző: Waltner Róbert.


Kaposvári Rákóczi FC: Mikler D. (Horváth F., a szünetben) – Heil, Füredi (Kis-Fónai, a 67. percben), Hadaró – Görög (N. Mazzonetto, a 67. percben), Szederkényi (Pintér M., a 60. percben), Horváth B. (A. Mazzonetto, a 60. percben), Balla (Szabó M., a 60. percben), Pusztai – Zoltán R. (Ötvös, a 67. percben), Babinszky (Mayer M., a 60. percben). Vezetőedző: Székely Tibor.
Gólszerzők: Helesy (a 90. percben – 11-esből), illetve Babinszky (a 21. és a 47. percben, az elsőt 11-esből).

Székely Tibor, a Kaposvár vezetőedzője: "Örülök a győzelemnek, hiszen mindenhol jó nyerni, bármilyen játékot is játszik az ember. A siker lendületet adhat a további munkához, hiszen bőven akad még tennivaló, ezt lehetett látni. Hullámoztunk, nehezen indultunk csapatjátékban, ugyanis az első negyed órában elkövettünk olyan védekezési hibákat, amiket a jövőben nem szeretnék látni. Utána ezeket javítottuk, magabiztosabbá váltunk, a támadójátékunk a meccs elejétől kezdve rendben volt, inkább a védekezéssel akadtak gondok. Ez nem is csoda, hiszen a három belső védőből kettő míg, az előttük lévő négyes láncban szintén kettő próbajátékos volt. Összességében bizakodó vagyok, hiszen több pozitívumot láttam."

Forrás: Hivatalos Kaposvári Rákóczi FC