Kovácsevics Csaba: „A továbbiakban is kiszámítható és megbízható klub leszünk, amelynél ha valamit megígérünk, azt be is tartjuk”

Három éven keresztül szerepelt a másodosztályban a Szentlőrinc SE, amely idén a 17. helyen fejezte be a bajnokságot, a BVSC ellen pedig alulmaradt az osztályozón. Kovácsevics Csaba tulajdonossal készített interjút a https://www.szentlorincse.hu/ weboldal, amelyben a folytatásról is szó esett.

Fotó: https://temabaranya.hu/

Kovácsevics Csaba, a Szentlőrinc tulajdonosa: „- Nagy csalódásként éltem meg azt, hogy kiestünk! A legfájdalmasabb az osztályozó volt, az ott mutatott játék, teljesítmény, ami meg sem közelítette a bajnokság nagy részében mutatott produkciónkat. Ott volt a lehetőség a kezünkben, és a mai napig azt mondom, ha legalább a tudásunk hatvan százalékát nyújtjuk, akkor ma is NB II-esek vagyunk! Csalódás a kiesés azért is, mert úgy érzem, erre a szezonra tudtuk a legjobban megteremteni a minőségi szakmai munkához szükséges feltételeket: otthon játszhattunk, hiszen elkészült a pályánk, megfelelő edzőpálya is rendelkezésre állt, ráadásul a keretet is sikerült posztokra megerősíteni. Biztos vagyok benne, hogy azoknál a csapatoknál, amelyek a bentmaradásért küzdöttek, és végül sikerrel vették ezt az akadályt, nem voltak jobbak a feltételek, és nem volt erősebb a játékosállomány sem.”

„– Természetesen indulunk egy osztállyal lejjebb, az NB III-ban. A célunk az, hogy olyan csapatot rakjunk össze, amely az élmezőnyhöz tartozik, és akár a feljutásra is esélyes.”

„–A szakmai stábbal kapcsolatban nem tudok még nyilatkozni, folyamatban vannak a tárgyalások. A játékosok nagy részét szeretném itt tartani, a távozók helyére pedig elsősorban olyan fiatal, sikeréhes, elsősorban baranyai kötődésű futballistákat akarok szerződtetni, akik motiváltak, és akik számára kihívást jelentene az, hogy itt meglenne a lehetőség arra, hogy a későbbiekben magasabb osztályban szerepeljenek. Úgy érzem, a feltételeink jók, a szakmai céljaink világosak. Ahogy korábban is jellemző volt ránk, nem a miénk lesz a top költségvetés, de az biztos, hogy a továbbiakban is kiszámítható és megbízható klub leszünk, amelynél ha valamit megígérünk, azt be is tartjuk!”

A teljes interjú itt olvasható el.