Körösladány MSK – Békéscsaba 1912 Előre II. 1-2

Körösladány MSK Békéscsaba 1912 Előre II. 12 (01)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Körösladány, 300 néző. Vezette: Szabó Péter (Vilmányi Simon, Kovács Zoltán).

Körösladány: Kertész – Cservenák (Talpalló, 46.), Wéber, Zelenyánszki, Bakk – Ruzsa, Pusztai A. (Jánovszki, 65.) – Malkócs, Csicsely (Farkas J., 65.), Czirok – Burai (Dócza, 46.). Vezetőedző: Ekker Attila.
Békéscsaba II: Apró – Szalai, Bacsa, Sipaki (Kuzma, 86.), Orvos – Komáromi (Vörös, 71.), Belanka, Babinyecz, Bónus – Rajsli (Sztankó, 32.), Oláh Á. Vezetőedző: Nagy Sándor.

Gólszerző: Ruzsa (56.), ill. Zelenyánszki (37. – öngól), Sipaki (67.).

Jó: Zelenyánszki, Bakk, Malkócs, Czirok, ill. az egész vendégcsapat.

Ekker Attila: – Hetek óta érződik a társaságon, hogy nem összpontosít úgy, ahogyan az egész ősz folyamán tette. Annyi helyzetből, amennyit kialakítottunk az elmúlt négy fordulóban, ősszel zsinórban hoztuk a mérkőzéseket, most viszont mintha dekoncentráltabbak lennénk a kapu előtt, ez okozta a mai vereséget is. Mindez persze semmit nem von le a vendégek érdemeiből, nekik gratulálunk a mai győzelemhez.

Nagy Sándor: – Gratulálok a csapatnak, jó fociztak a srácok! Igaz kicsit csúszott talaj, ezért akadtak a játékunkban hibák, de azokat a mezőnyben jól kompenzáltunk. Örülünk annak, hogy a szezon vége felé is spiccen maradt a társaság, és képes volt erre a bravúros eredményre.

Forrás: http://korosladanymsk.hu/

Videó: https://www.youtube.com/@sportklubhungary