Kanta Józsefék a PTE-PEAC elleni döntetlent követően, vasárnap Monoron vennének revansot

Horváth Dávid első csapathoz való kinevezését követően Kanta József visszatért az MTK második csapatához. Már tavaly is dolgoztak ilyen felállásban.

MTK Budapest II – PTE-PEAC 1-1 (0-1)

Gólszerzők: Vasvári (75.), illetve Gelencsér (37.)

Kiállítva: Takács M. (82.)

MTK Budapest II: Velicskó – Bene, Juhász B. (Vidnyánszky, 38.), Várkonyi, Nagy B. – Rimóczi (Barkóczi, 46.), Kapronczai – Juhász L., Törőcsik, Kovács Máté (Szöllősi, 52.) – Vasvári

PTE-PEAC: Pölöskei – Varga B. (Takács M., 24.), Nagy M., Forró, Bischoff – Kása, Temesvári, Hawkins, Gelencsér B. (Szabó Z., 71.) – Makai (Sárközi, 24., Horváth M., 93.), Bohata (Udvardi, 71.)

Kanta József vezetőedző: „Összességében elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával. Az első félidőben voltak problémáink a labdavesztéseink utáni visszazárással, a kontratámadásokat nem tudtuk jól levédekezni, de ezt megelőzhettük volna azzal, hogy sokkal kevesebb labdát szórunk el. A PTE-PEAC vezető gólja után kezdtünk el úgy futballozni, összeszedni a második labdákat, hogy egyből, direktebben előre tudjunk menni és támadásokat vezessünk. A pécsi találat után kapásból volt három helyzetünk, majd ez folytatódott, rengeteg lehetőség maradt ki, de ezért nem haragszom a játékosokra, sőt azt kértem tőlük, hogy minél több helyzetet alakítsanak ki, akkor sok gólt is tudunk rúgni. Sajnos ma szinte semmi nem akart bemenni, de azzal, hogy ennyire meg akartuk fordítani ezt a meccset, elégedett vagyok.”

Videó: MTK Labdarúgás

Vasárnap 13:00 órakor Monor – MTK II. mérkőzést rendeznek az NB3 Közép csoportjában. A kék-fehérek a hetedik, míg a Monor a 17. (kieső) helyen áll. Tavaly mind a kétszer vereséget szenvedtek a Monor ellen az MTK tartalékjai, így most revansot vennének.

Forrás: https://www.mtkbudapest.hu/