Jó hajrával feljött a nyolcadik helyre a Kaposvári Rákóczi – Horváth Rudolf: „Nincs annyi minőségi fölényünk, ami a tradíciókhoz illene”

Tizenhárom pontot szerzett az utolsó öt fordulóban a Kaposvár, így a mezőny első felében, jó pozícióban fejezte be a bajnokságot.

A https://rakoczifc.hu/ weboldal a csapat vezetőedzőjével készült interjút közölt.

Horváth Rudolf: „Egészen jó felkészülést zártunk, viszont a Veszprém elleni első meccs előtt technikai okok miatt Horváth Balázst tíz meccsre elveszítettük, aki amellett, hogy a fiatalszabálynak is megfelel, a csapat motorja. Emiatt elég hektikus volt az első nyolc mérkőzésünk, hiszen ekkor szedtünk be négy vereséget és visszaestünk a tabellán. Utána rendeztük a sorokat, szakmailag a legjobb csapatot tudtam szerepeltetni, ez pedig látszott az eredményeken. Az utolsó tíz mérkőzésen dobogóközeli eredménysort produkáltunk. Ezt kell folytatni a jövőben. A meccseket a felkészültségünknek köszönhetően egy-egy gólokkal tudtunk megnyerni. Az viszont látható, hogy nincs annyi minőségi fölényünk, ami a tradíciókhoz illene, hogy rajt-cél győzelmet aratva behúzzuk a bajnokságot és utána az osztályozót is. Ez egyelőre ez hiú ábránd.”

A teljes interjú itt olvasható el.