Január 4-én kezdi meg a felkészülést a BVSC – Urbán Flórián adott interjút a klub honlapjának

Urbán Flórián nyáron került a BVSC kispadjára. A zuglói csapat veretlenül, az első helyen hozta le az NB III Keleti csoportjának első 20 fordulóját.

Urbán Flórián: „Azt vallom, hogy mindig az adott pillanatot kell megélni, amikor munka van, akkor ezer százalékosan arra koncentrálunk, amikor pedig van rá lehetőség, akkor töltődni kell. Olyan, mint az akkumulátor, kisütöttük rendesen az „aksit” az ősszel, most fel kell tenni tölteni.

„A világháló segítségével látjuk, hogy a kiadott munkában hol tartanak, épp a második kilenc alkalomból álló futóprogramról töltik fel a játékosok naponta az eredményeiket. Volt azért lehetőségük a teljes kikapcsolódásra is. A profi világban tanították meg nekem is, hogy ezt az időszakot ki kell használni, persze nem Magyarországon, mert itt tiltottak mindent, hanem Belgiumban. Ott szinte küldtek bennünket, hogy menjetek bulizzatok egy hétig, sőt ne is egy, inkább legyen kettő a négy hétből, viszont a felkészülés kezdetére mindenkinek készen kellett állnia a munkára.”

A teljes interjú elolvasható itt.

Forrás: https://www.bvsc.hu/