Horváth Ferenc helyett dr. Dobos Barna lesz a Dunaújváros vezetőedzője

Távozik Horváth Ferenc, aki húsz tétmérkőzésen irányította a Dunaújvárost, melyen tizenhárom győzelmet értek el. A csapatot a továbbiakban dr. Dobos Barna irányítja tovább.

A https://www.duol.hu/ weboldal információi szerint több meghatározó játékos távozott az Újvárosból. Csiki Norbert külföldre igazolt, Novák Zsombor és Kesztyűs Máté a Szentlőrinc SE játékosa lett, Papp Máté a III. Ker. TVE gárdájához távozott, Gosztonyi András megegyezett a Mórral, Tóth Gábor és Irimiás Gergő pedig befejezte a pályafutását.

Dr. Dobos Barna: „Az erre a bajnoki évre tervezett költségvetést nem tudtuk realizálni. Nem lehetett tovább várni, így egy olyan döntést kellett meghozni, hogy ne kerüljön veszélybe a klub léte, és valamilyen formában mentsük meg ezt az évet. Ennek értelmében a felnőttcsapat játékosainak és munkatársainak döntő többsége a jövőben máshol fog szerepelni. Ha ezt nem tettük volna meg, gazdaságilag nagy bajba került volna a klub. Nem tudtuk tovább a meglévő státuszban tartani a játékosokat.”