Három bajnoki mérkőzés is elmaradt az NB3-ban

Közbeszólt a hétvégére az időjárás a labdarúgás szerelmeseinek, mivel akadtak olyan pályák, ahol rossz volt a talaj, de a játékvezető engedélyezte a játékot, de akadtak olyan helyek, ahol kénytelenek voltak elhalasztani a mérkőzést, mivel a sok esőzés problémákat okozott, és a pályák alkalmatlanok voltak a játékra.

Félbeszakadt a Kisvárda Master Good II. - Sényő-Carnifex FC megyei rangadó  - szeptember 15-én újra játsszák a mérkőzést - NB1, NB2, NB3 FOCI

fotó: http://kisvardafc.hu

Az NB3 Észak-Keleti csoportjának egyik borsodi rangadóját rendezték volna meg Miskolcon, ahol a DVTK II. és a Cigánd SE csapott volna össze egymással, de a játékvezető végül úgy döntött, nem lehet megrendezni a találkozót, mivel a DVTK akadémiáján található pálya talaja nem alkalmas a játékra. Egyes diósgyőri szurkolók nem értettek egyet a döntéssel, és szerintük a DVTK Stadionjában kellett volna megrendezni az összecsapást.

fotó: http://cigandse.hu

Elmaradt az NB3 Észak-Nyugati csoportjából egy mérkőzés, méghozzá a Balatonfüredi FC – III. Kerület összecsapás, mivel az eső itt sem tette lehetővé azt, hogy futballozni lehessen rajta.

,,A játékvezetők, valamint a szövetségi ellenőr, miután szemügyre vették a pályát úgy határoztak, hogy a játéktér NEM alkalmas a mérkőzés megrendezésére, így a ma délutáni Balatonfüredi FC – III. kerületi TVE bajnoki mérkőzés ELMARAD! Az utóbbi napok heves esőzése miatt a pálya teljesen felázott, így a döntés bár kellemetlen, de ésszerűnek tűnik. A mérkőzés pótlásáról, valamint az új időpontról később születik döntés. Minden kedves szurkolótól elnézést kérünk a kellemetlenségért, a döntés nem a mi kezünkben volt.”áll a fővárosi klub hivatalos közleményében.

Az NB3 Dél-Nyugati csoportjában is elmaradt a Tolna megyei rangadó, méghozzá a Szekszárdi UFC – Paksi FC II. mérkőzés, mivel a hazaiak pályája annyira felázott az esőtől, hogy foltokban állt a víz rajta, így a játékvezető nem engedélyezte a játékot.

A mérkőzések pótlásáról a napokban dönt az MLSZ versenybizottsága.