Győzött hazai pályán az ETO Akadémia, az óbudai kék-fehérek ellen

Szerdán, korábbi időpontban játszotta le az évzáróját az ETO II. és a III. Kerületi TVE. A mérkőzés elején egymásnak ugrottak a felek, de az első gólra 40 percet kellett várni. A parádézó Szabó Tamás Huszár elé sarkazott, aki megszerezte a vezetést. A második félidő közepén tizenegyeshez jutottak a győriek, a sértett Szabó T. értékesítette a büntetőt. 2-0! A 78. percben szépíteni tudott a Kerület, és olyannyira szorossá vált a mérkőzés, hogy majdnem egyenlítettek is, de a kapufa megmentette a hazaiakat. Ezt követően már nem esett gól, és nagyobb helyzet sem volt. A vendégek tehát csalódottan távozhattak Győrből, és egyre távolodnak a feljutást érő első helytől.

ETO Akadémia – III. Ker. TVE 2-1 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Kovács G. (Ring, Keszthelyi).

ETO Akadémia: Kiss Á. – Deákovits, Tullner, Csáki, Tamás K., Szabó T., Tóth R. (Gasztos 29’), Németh O., Sipőcz (Ignácz 85’), Huszár, Hanzli (Moharos 69’). Vezetőedző: Antonio Munoz.

III. Ker. TVE: Szmola (Kemenes 52’) – Kokenszky (Farkas B. 73’), Hegedüs (Opavszky 73’), Tóth L. (Grabant 61’), Elek, Fejes, Egerszegi, Vankó, Kirják, Szalai V. (Preklet 61’), Barczi. Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Gólszerzők: Huszár (41’), Szabó T. (66’) ill. Farkas B. (78’).

Antonio Munoz: – Gratulálok a csapatnak a mai mérkőzéshez, és ahhoz a munkához, amit minden nap végeznek! Ma hatalmas erőfeszítéseket tettünk, hogy másodszor is legyőzzük a III. Kerületet a bajnokságban. Jól fog jönni a megérdemelt pihenés a srácoknak. Szeretnék minden ETO-szurkolónak boldog karácsonyt kívánni, és az új esztendőre a legjobbakat kívánom nekik!

Forrás: ETO FC