Győzött Balatonfüreden a III. Kerületi TVE a ma bepótolt mérkőzésen

A mai napon pótolták a 14. fordulóból elmaradt Balatonfüredi FC – III. Kerületi TVE mérkőzést az NB3 Észak-Nyugati csoportjában. A találkozót eredetileg két hete kellett volna megrendezni, azonban technikai okokra hivatkozva elhalasztották az összecsapást, így erre a csörtére a mai napon került sor. Még az első félidőben vezetést szereztek az óbudaiak, de aztán egyenlíteni tudtak a hazaiak egy büntetőből, így újra háromesélyessé vált a meccs. A végén azonban a játékvezető a másik oldalon is megítélt egy tizenegyest, amiből újfent előnybe került a fővárosi együttes, majd a hosszabbításban megadta a kegyelemdöfést is ellenfelének a Kerület. A hétközi fordulóban tehát kék-fehér siker született a Balaton-parton, azonban a győztes fél helyezésén ez aligha változtatott valamit is.

(A vezetőedző értékelése a lap alján tekinthető meg.)

Íme a tabella:

Kép: https://www.eredmenyek.com/


NB3 Észak-Nyugati csoport 14. forduló (pótolt mérkőzés)

Balatonfüredi FC – III. Kerületi TVE 1-3 (0-1)

Helyszín: Balatonfüredi Városi Sportpálya. Vezette: Iványi (Deme, Kondákor)

Balatonfüredi FC: Sevinger Zs., Farkas D., Imre I., Szalai P., Mayer G., Major Sz., Lasz Sz., Pécseli Sz., Bartha R., Nagy R., Tóth G.

Cserék: Erdélyi Á., Vér K., Nagy A., Gosztony G., Török M., Lórántfy M., Nagy B., Burucz B., Szabó B., Horváth Á., Hetesi P.

III. kerületi TVE: Hajagos T., Kaszás G., Papp M., Cseszneki R., Pálvölgyi P., Vankó I., Török L., Takács K., Buda P., Barczi D., Kulcsár D.

Cserék: Tímár B., Bartos J., Borbély B., Lapu A., Kapronczai G., Kósa M., Marques-Airosa P.


Videó: III. Kerületi TVE