Fizikai erőszak az Iváncsa KSE – Honvéd II. meccsen – Torkon ragadták a Honvéd egyik játékosát

A https://honvedfc.hu/ weboldal beszámolója szerint a mérkőzés lefújását követően durva, labdarúgó pályákra semmiképpen nem illő jelenetek történtek Iváncsán.

„Remek Honvéd-sikerrel (második csapatunk 5–1-re győzött), majd futballpályára nem való jelenetekkel zárult a vasárnapi Iváncsa KSE–Budapest Honvéd II NB III-as bajnoki, amelyen a hazai szurkolók finoman szólva sem viselték sportszerűen a kiütéses kispesti sikert.

A lefújást követően egy iváncsai drukker beszaladt a pályára, ahol torkon ragadta játékosunkat, Nagy Zoltánt, majd egy rendezőt vitt földre, amely után kivezették a létesítményből. A történtek sajnos itt még nem értek véget, mivel egy másik hazai néző a játékoskijáróban (!) leköpte az ötödik gólunkat szerző Christian Gomist (aki a játékvezetői jelentés szerint az inzultus után visszament pályára a csapattársaihoz és szamárfület mutatott a drukkerek felé).

Klubunk elítéli a mérkőzés végén történteket, támogatásunkról biztosítjuk a játékosainkat és bízunk benne, hogy sem Iváncsán, sem máshol nem fordulnak elő legközelebb ehhez hasonló méltatlan jelenetek, hiszen ahogy a rasszizmusnak, úgy az ilyen típusú incidenseknek sincs helyük a futballpályán.”

Szamosi Tamás: – A mérkőzés végi közjátéktól eltekintve egy hibátlan mérkőzést játszottunk. A srácok mentalitása és egyáltalán a csapat játéka miatt is őszintén csak örülni tudok az eredménynek. Előre mutató jeleket tapasztaltam, ha minden mérkőzésünkön így tudnánk játszani akkor könnyűszerrel lehetnénk mi is az Iváncsához hasonlóan a bajnokság egyik élcsapata.