Felkészülési mérkőzés: Érdi VSE – Mol Fehérvár FC II 2–0 (1–0)

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–Mol Fehérvár FC II 2–0 (1–0)


Érdi VSE: Kertész F. – Szabó R., Pallagi, Fülöp, Gajda – Farkas B., Göblyös, Németh G. V. – Csoma-László, Pál Sz., Kürti
Csereként pályára lépett: Kondor, Pillár-Bán (kapusok), Pintér N., Morvai, Molnár D., Révész, Fügedi, Tóth P.
Vezetőedző: Ebedli Zoltán
Mol Fehérvár FC II: Gergely R. – Forgó, Horváth Á., Banjac, Berekali – Hodzic, Molnár Cs., Kovács B. – Hajdinger Z., Tóth T., Pető M.
Csereként pályára lépett: Gyenti, Urbán K., Husvét, Hegedűs L., Gulyás A., Szék, Singh
Vezetőedző: Györök Tamás
Gól: Pallagi (10. perc), Fülöp (65. p.)

Ebedli Zoltán, az Érdi VSE vezetőedzője: “Most egy abszolút támadó szellemű alakzatot próbáltunk ki és most is több játékos új pozícióban játszott, illetve meg akartam nézni a második félidőben is egy-két játékost új szerepkörben. Ez tetszetős volt. Köszönjük a Fehérvárnak, hogy a Vác helyett be tudott ugrani. A futómennyiség az első félidőben még jó volt, de ahogy mentünk bele a meccsbe, fáradtak a játékosok. A felkészülés közepén járunk, szóval nyilván még nem tudják azt a futómennyiséget produkálni, amit remélhetőleg három hét múlva már teljesíteniük kell. Azt még nem mondanám, hogy összeállt a csapat játéka, de láttam biztató jeleket”

Györök Tamás, a Mol Fehérvár FC II vezetőedzője: “Láttuk, hogy az érdi csapat is kicserélődött és más futballt játszik, valamint minőségileg biztosan nem ott lesz, ahol tavaly. Erőszakos volt az Érd, erősebb is volt testfelépítésben, de felvettük a versenyt. Nem tudtunk gólt szerezni, ami egyértelműen célunk volt, mert minden meccsen gólra törő játékot szeretnénk játszani, de ez most nem jött össze, viszont egy jó csapattal találkoztunk”

Forrás: https://erdivse.hu/