Felkészülési mérkőzés: Bicskei TC – Monor SE 2-2 (2-1)

dscf8312.JPG

A januári tavaszban folytatta az erőltetett menetet csapatunk, amely az Illés – Gaszner, Hirman, Bozsoki, Lakatos – Molnár, Gálfi, Vékony, Tajti – Kovács P., Sóron összeállításban kezdett, míg a vendégek a Bozsó – Bokros, Juhász, Antman, Puskás – Papp R., Kovács D., Hulicsár – Pleszkán, Erhardt, Farkas sorral léptek pályára, a rutinos fejér vármegyei játékvezető, Rózsa József irányításával. A 4. percben Kovács P. szerzett labdát az ellenfél térfelén, ám két jó csel után 14 méterről az oldalhálót rezegtette meg, nagy gólszerzési lehetőség maradt kihasználatlanul.  

A 17. percben Gálfi egy tetszetős és gyors összjáték után 15 méterről a kapusba lőtt. A 21. percben egy előre vágott labdára együtt indult Illés és Hulicsár, a vendég támadó érte el előbb, fejjel megtolta a kapus fölött, majd 30 méterről az üresen maradt kapuba gurított (0-1). A 30. percben Sóron adott be a jobb oldalról, Vékony Molnár elé tálalt, aki egy csel után 14 méterről a hálóba vágta a labdát (1-1). A 40. percben fordított a BTC, Kovács P. Sóronhoz továbbított, akinek beadását Vékony remek lövéssel a kapu közepébe lőtte (2-1). A szünetben Illést a Csákvárról frissen igazolt kapus, Papp Zsombor váltotta a kapuban.

Az 50. percben Hirman a jól kilépő Kovács P. elé passzolt, akinek 14 méteres lövése elakadt a kapusban. Egy óra játékidő elteltével a Papp – Nyúl, Pekowski, Vicz, Varga – Csóh, Kincses, Szokolay, Németh – Nagy, Savanya összetételű, igen fiatal átlagéletkorú bicskei csapat folytatta. A 75. percben Urbin került nagy helyzetbe, de elhibázta a lehetőséget. A 81. percben szép összjáték után Németh egy jó cselt bemutatva 14 méterről jó lövést adott le, de a vendégek hálóőre mentett.

A lefújás előtti pillanatokban, a 91. percben gyors ellentámadás és az üresen felejtett Haragos a kapu jobb oldalába lőtt (2-2). Középkezdésre már nem is maradt idő. Mindkét sor játékában voltak jó és kevésbé sikeres megmozdulások, de meglepően jól és harcosan szálltak be a fiatalok az ütközetbe, kevésen múlt a győzelem megszerzése. Folytatás szerdán 19.00 órától a Keleti csoportbeli Pénzügyőr SE Bp. X. ker. Kőér u. 2/B szám alatti sporttelepén. (tudósított: Venczel József, fotó: Komjáthy Péter)

Forrás: https://2060.blog.hu/