ETO Akadémia – Veszprém 1-1 (1-0)

A mérkőzés előtt még éllovas Veszprém, Győrbe látogatott az NB3 Nyugati csoportjának 11. fordulójában. A 14. percben, az NB2-ben eltiltott Borsos Filip szerezte meg a vezetést a Győrnek, majd ezt a hazaiak tartani is tudták a bő 1 óráig. A 70. percben kiállították győri részről Ignácz Milánt. Emberelőnyben futballozva sikerült kiegyenlíteni a Veszprémnek, sőt még a végén bravúrt bemutatva tizenegyest is kellett hárítania Kiss kapusnak. A végeredmény 1-1 lett, így már nem a Veszprém a listavezető.

ETO Akadémia – Practical VLS Veszprém 1-1 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Horváth M. (Czeglédi, Dobos).

ETO Akadémia: Kiss Á. – Ignácz, Szujó, Vincze, Tamás K., Vingler (Csáki 76’), Szabó T. (Tóth R. 67’), Németh O., Deákovits (Sipőcz 60’), Borsos (Huszár 46’), Lacza. Vezetőedző: Antonio Munoz.

VLS Veszprém: Héninger – Balogh M., Dobsa, Molnár B. (Iszlai 56’), Major, Végh (Gálfi 46’), Somogyi., Tóth M. (Kovács D. 56’), Baldauf, Horváth H., Zachán (Krebsz 46’). Vezetőedző: Pető Tamás.

Gsz.: Borsos (14’) ill. Iszlai (75’).

Kiállítva: Ignácz (70’).

Kép: ETO FC

Antonio Munoz: (ETO)- Jó mérkőzést játszottunk egy nagyon jó ellenféllel szemben. Nem véletlen, hogy ők állnak az első helyen. Az első félidőben megszereztük a vezetést, majd a második játékrészben megvolt a lehetőségünk, hogy a második góllal lezárjuk a mérkőzést még a kiállítás előtt. Emberhátrányban a játékosok extra munkát végeztek védekezésben, nagyon értékes pontot szereztünk.