Kevés helyzetükből négyszer is eredményesek voltak a hazaiak – Érdi VSE – Mol Fehérvár FC II 4–0 (1–0)

NB III, Nyugati csoport, 19. forduló
Érdi VSE – Mol Fehérvár FC II 4–0 (1–0)
Érd, 100 néző. V.:Dombi O. (Bertalan, Holpár)


Érdi VSE: Kertész F. – Gubacsi, Pallagi (Pintér N., 20.), Fülöp, Gajda – Farkas B. (Csoma-László, 63.), Göblyös, Morvai, Révész, Kürti (Fügedi, 86.) – Szabó R. (Molnár D., 86.)
Edző: Ebedli Zoltán
Mol Fehérvár FC II: Dala – Kojnok, Urbán, Húsvéth, Berekali – Menyhárt (Batizi-Pócsi, 74.), Hodzic (Balogh M., 87.), Molnár Cs. (Babos, 74.), Kovács B., Pető (Csepregi, 58.) – Vintonji (Hajdinger, 74.)
Vezetőedző: Imrik László
Gól: Gubacsi (11., 86.), Pintér N. (51. – 11-esből), Szabó R. (54.)

“Abszolút nem volt sima meccs. Két dolog volt rendben: a védekezésünk és a helyzetkihasználásunk. Kevés helyzetet tudtunk négy gólra váltani, de hozzá kell tenni, hogy ellenfelünknek ennyi sem volt, sőt, nem is emlékszem, lett volna helyzete, szóval amit elterveztünk, az működött” – nyilatkozta Ebedli Zoltán.

“Gratulálok az ellenfélnek, nagyon profi módon hozta le a mérkőzést. A játékvezetők nagyon jó szemmel követték az eseményeket és minden esetben következetesek voltak. Többször előfordult velünk a bajnokságban, hogy jól játszunk, a Nagykanizsa ellen is sokat birtokoltuk a labdát, jól futballoztunk, de az ellenfél rúgta a gólokat. Fiatal játékosaink vannak, ezeket a hibákat pedig próbáljuk javítani. Most az Érd négy góljából három rögzített helyzet után született, amire próbáltunk készülni, de sajnos a koncentrációval probléma van. Több volt ebben a mérkőzésben a csapatom részéről, de rajtunk kívülálló okok miatt ez nem jött létre” – értékelt Imrik László, a Mol Fehérvár FC II vezetőedzője.

Forrás: https://erdivse.hu/