Döntetlen született a megyei rangadón – Kisvárda Master Good II. – Sényő-Carnifex FC 2-2 (1-0)

2-2-es döntetlen született a Szabolcs megyei rangadón a Kisvárda II. és a Sényő között az NB3 Észak-Keleti csoportjának 6. fordulójában.

Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember, amerikaifocizó emberek és futballozó emberek

fotó: http://kisvardafc.hu

2023. szeptember 13-án rendezték meg a Kisvárda II. és a Sényő közötti megyei rangadót, mivel az eredetileg kiírt időpontban sajnos félbeszakadt a mérkőzés, mivel a pálya az extrém időjárás miatt alkalmatlan volt a futballra, így kénytelen volt a játékvezető félbeszakítani a találkozót.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

fotó: http://kisvardafc.hu

Végül elölről kezdték a mérkőzést a csapatok szerda délután, amelyre több mint 100 néző volt kíváncsi, ráadásul az időjárás is ideális volt a futballra.

A találkozó első helyzetére a 15. percig kellett várni, amikor is a Sényő birtokolta a labdát, majd Erdei András remekül tálalt Kovács Ádám elé, de a rutinos támadó a kapu fölé lőtt.

Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember, amerikaifocizó emberek, futballozó emberek és , szöveg, amely így szól: „KISVÁRDA 9”

fotó: http://kisvardafc.hu

Újabb 15 perccel később ismételten a vendég együttes került helyzetbe, Kovács Ádám adott nagyszerű keresztlabdát az üresen maradt Vámos Gergőnek, aki azonban rosszul vette le a labdát és nem tudott kapura fordulni, majd a lecsorgóra érkezett Kapacina Kevin, de menteni tudtak előle a várdai védők.

Az első hazai lehetőségre a 36. percig kellett várni, amikor is Honchar Nikita lőtt kapura Czékus Ádám passza után, de Szondi Levente bravúrral védte a kísérletét.

Két perccel később Szondi Levente ívelt fel egy labdát, majd labdát veszített a saját térfelén a Kisvárda. Erdei András iramodott a kapu felé, majd Kovács Ádámnak passzolt, aki jobbal a kapu fölé lőtt.

A félidő végén egy előrefejelt labdát Czékus tálalt nagyszerűen Kristófi Sándor elé, aki azt bal lábbal 16 méterről a kapu közepébe lőtte. 1–0

A második félidő első helyzete a Sényő előtt adódott, a 63. percben Szokol Zsolt beadása után Kovács Ádámhoz jutott el a labda, befelé cselezett, de a hosszú alsóba tartó lövését védte Horta Mykhailo.

Ezután két szögletet végezhetett el a vendég csapat egymás után és ebből a második eredményre vezetett. A csereként beálló Schmidt Péter játszott össze Szokol Zsolttal, majd a támadó jobbal kilőtte a hosszú alsót. 1-1

77. percben jártunk, amikor is a csereként beálló Klepács Krisztiántól vette el a labdát Kristófi Sándor, majd a szintén csereként beálló Puporka Dávid ugratta ki Czékus Ádámot, aki a 16-osig gyalogolt és magabiztosan kilőtte a hosszú alsót. 2-1

Lehet, hogy egy kép erről: 6 ember, amerikaifocizó emberek, futballozó emberek és , szöveg, amely így szól: „KISVÁRDA 20 master good”

fotó: http://kisvardafc.hu

4 perccel később jött a válasz, miután Lizák Bence ment a kapu felé, majd kényszerítőzött Kapacina Kevinnel. Ezután Lizák kicselezte Hortát és az üres kapuba lőtte a labdát. 2-2

A 93. percben a várdaiak megnyerhették volna a mérkőzést, de Puporka Dávid lövése nem sokkal a kapu fölé ment.

Összességében, egy küzdelmes és hajtós mérkőzésen született igazságos döntetlen.

Ennek az eredmények köszönhetően a Kisvárda II. feljött a 3. helyre, míg a Sényő a 13. helyre kapaszkodott fel.

Legközelebb Diósgyőrben lép pályára a Kisvárda, míg a Sényő az utolsó helyezett Gyöngyös együttesét fogadja hazai pályán.