Csornán feledtetné a szerdai rossz játékot az Érd

A Csornai SE és az Érdi VSE legutóbb a 2017–2018-as évadban csapott össze egymással, amikor az Ercsi úton 1–1-es döntetlenre végeztek, míg Csornán 1–0-s érdi siker született. Azt megelőzően a 2016–2017-es idényben Érden 3–0-ra, Csornán 2–1-re nyert a hazai csapat, míg az eggyel korábbi kiírásban mindkét találkozón az Érdi VSE győzött 1–0-ra.

A szeptember 4-én, 16 órakor kezdődő Csornai SE–Érdi VSE mérkőzést Holczbauer Flórián vezeti, segítői Keszthelyi Tamás és Blum Dániel lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 7. forduló
09.04., 16.00:
 Csornai SE–Érdi VSE

Négy győzelemmel és két vereséggel továbbra is a Nyugati csoport második helyén áll az Érdi VSE, amely az újonc Csorna vendégeként javítaná ki a hét közben elszenvedett csorbát, a Budaörs elleni 2–1-es hazai vereséget.

A házigazda Győr-Moson-Sopron megyei együttes még a 2017–2018-as évad végén búcsúzott a harmadosztály küzdelmeitől, s négy idényt töltött a megyei első osztályban, mielőtt tavaly visszajutott volna az NB III-ba.

Az új kiírásban azonban egyelőre vegyes képet mutat a Csorna, miután két másik újonc ellen tudott nyerni, hiszen a Zsámbékot otthon verte 5–0-ra, s Teskándon is 1–0-ra nyerni tudott, mellettük viszont a Puskás Akadémia FC II, a Kelen SC, az FC Nagykanizsa és a VLS Veszprém is legyőzte Varga Péter együttesét. Utóbbiak ráadásul egyaránt 5–1-re nyertek a Csorna ellen.

“Csornára utazunk vasárnap, ahol szeretnénk a szerdai rossz játékot feledtetni és visszatérni ahhoz a játékhoz, amit eddig mutatott a csapat. Remélhetőleg ezzel az eredmény is párosulni fog”

– fogalmazott Ebedli Zoltán.

Forrás: https://erdivse.hu/