Az Érd nem a Teskánd eddigi eredményeiből fog kiindulni

Az újonc Technoroll-Teskánd KSE-t fogadja október 22-én, szombaton 13 órától sorozatban harmadik hazai bajnoki mérkőzésén az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 14. fordulójában.

Jó előjel az érdieknek, hogy a Zsámbék elleni fiaskó és a Nagykanizsa elleni hazai vereség után múlt héten koncentrált játékkal győzték le az akkor éllovas VLS Veszprémet. A múlt heti teljesítményt az újonc Teskánd ellen is folytatniuk kell Farkas Bálintéknak, hogy ne forduljon elő hasonló kisiklás, mint a zsámbéki.

Ami a tabellán elfoglalt helyezéseket illeti az él- és a középmezőny is igen szoros, de az érdiek jelenleg kissé “légüres térben” vannak, hiszen úgy állnak a tabella hatodik helyén 24 ponttal, hogy a közvetlenül előttük álló III. kerületnek és Nagykanizsának 28 pontja van, míg mögöttük öt pont a hátránya az eddig 19 egységet gyűjtő triónak, a Kaposvárnak, az ETO Akadémiának és a Kelen SC-nek.

A Teskánd eddigi 13 mérkőzésén három győzelmet és tíz vereséget könyvelt el, s ezzel a kieső, 17. helyet foglalja el. A Zala megyei együttes eddig hazai pályán a Balatonfüredet és a másik újonc Zsámbékot, idegenben pedig a Kaposvárt tudta legyőzni, ellenben a III. kerületben nyolc, a Veszprémtől hazai pályán hat góllal kapott ki.

“A múlt heti tetszetős, fegyelmezett játékot szeretnénk folytatni és megszerezni a három pontot. Nem szabad elkövetni azt a hibát, hogy a vendég csapat eredményeiből indulunk ki, biztos hogy nem lesz könnyű dolgunk, törtek már borsot nem egy csapat orra alá” – fogalmazott Ebedli Zoltán.

Az október 22-én, szombaton 13 órakor kezdődő Érdi VSE–Technoroll Teskánd KSE mérkőzést Tóth Tamás vezeti, segítői Szilágyi Zsolt és Piskóczi Viktor lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 14. forduló
10.22., 13.00: Érdi VSE–Technoroll Teskánd KSE

Forrás: https://erdivse.hu/