Alakul a csepeli játékoskeret

Ahogy az két bajnoki szezon közben lenni szokott, Csepelen is változik, formálódik az NB3-ba frissen feljutott csapat játékoskerete. Rácz Botond a Csepel TC sportigazgatója elmondta, hogy hét-nyolc távozót kell pótolniuk, és ennek érdekében napi szinten zajlik a munka, mert annak ellenére, hogy augusztus végéig lehet majd még játékosokat igazolni, Csepelen a július végi bajnoki rajtot már kész kerettel akarják kezdeni.

– Itt van már velünk Turi Dániel, aki védőjátékos és az ESMTK színeiben  jelentős NB3-as rutint szerzett. A szélső Kovács Dávid Putnokról érkezett, de ő Erzsébeten lakik és úgy döntött, hogy nem vállalja ezt a nagy ingázást, és így nálunk folytatja.

További két érkezőt is várhatóan hamarosan bejelent a Csepel. Egy belső védővel és egy középpályással is közeli a megállapodás.

- A keret kialakításánál csepeli fiatalokra is számítunk. 18-19 éves játékosokról van szó, akiket számításba veszünk. Az MLSZ szabályzata is előírja, de a fiatalok szerepeltetése, beépítése a csapatba mindig is jellemző volt a Csepelre. Mindenképpen olyan csapatot szeretnénk építeni, ami a BLSZ-ben is jellemző volt ránk, azaz több rutinos mellett sok fiatal, lendületes játékos alkossa a keretet, akik nem mellesleg nagyon jó közösséget is alkotnak.

A feljutó csapat egyik vezéregyénisége, a műtét után lábadozó Zsivoczky Péter október végén, november elején lehet újra a csapattal, de Rácz Botond elmondta, hogy a középpályás visszatérését nem akarják elsietni.