A kis Loki leikszelt a Hajdúszoboszlóval a ma bepótolt mérkőzésen

Az NB3 Keleti csoportjának 23. fordulójában, február végén játszott volna egymással a DVSC II. csapata, és a vendég Hajdúszoboszló, viszont akkor elmaradt a mérkőzés. Az összecsapás végül ma, március 16-án délután 2 órakor került megrendezésre. Az első játékrészben nem esett gól, jobbára a mezőnyben folyt a játék, a tizenhatos vonalán túljutni a csapatok csak alig-alig tudtak. A legkomolyabb helyzet, a lefújást megelőzően volt, amikor egy védést követően Sárosi próbálkozott, nem tévedett sokat. A második félidő elején viszonylag hamar, az 54. percben vezetést szereztek a vendégek Balla Mátyás révén. A 70. percben még egyenlített a Loki, aztán pedig még volt sanszuk akár a győzelem megszerzésére is, de végül nem sikerült betalálni. Osztozkodtak a pontokon a csapatok, ezzel a debreceniek megelőzték a Pénzügyőrt a tabellán, így már az előkelő 6. pozíciót foglalják el. A Hajdúszoboszló pedig már azonos pontszámmal, és gólaránnyal, csupán egy lőtt góllal van lemaradva a 9. helyen álló BKV Előre mögött.

NB III., Keleti csoport, 23. forduló.

DVSC II.-Hajdúszoboszló 1-1 (0-0).

Debrecen, 200 néző. Vezette: Újhelyi Tamás

DVSC II.: Kovács P. – Hornyák, Szabó K., Tordai, Fábián (Lyskov), Takács B. (Farkas T.), Sipos (Lipcsei), Sárosi, Bökönyi, Kócs-Washburn (Doktor), Horváth Z. Vezetőedző: Máté Péter.

Hajdúszoboszló: Mészáros D. – Kónya Cs., Karacs P. (Berdó P.), Nagy R., Szathmári Zs., Balla M. (Fenyőfalvi Cs.), Constantinescu, Vincze Á., Barnucz G., Karika B. (Czene Z.), Sütő B. (Dobi B.). Vezetőedző: Szűcs János. 

Gól: Kócs-Washburn (70.), illetve Balla (54.).

Kép: DVSC