A Budaörs a III. Kerület TVE csapatát látja vendégül

A Budaörs szombaton hazai pályán fogadja a III. Kerület TVE csapatát.

Bekő Balázs együttese 6 mérkőzés óta veretlen hazai környezetben, amúgy összességében öt meccse nem szenvedett vereséget. A múlt héten, Csornán ért el 1-1-es döntetlent. 17 mérkőzést követően után 25 pontot szerzett és a 9. helyet foglalja el a tabellán.

A Kerület legutóbbi kilenc meccséből hatot megnyert, de a múlt héten meglepetésre 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Zalaegerszeg II. ellen. 17 forduló elteltével 32 ponttal a tabella 4. helyén áll.

Az előző szezonban a másodosztályban is találkozott a két együttes. Az óbudai találkozón nem született gól, míg az Árok utcában 1-0-s vereséget szenvedett a Budaörs.

A III. Kerületnél Barczi Dávid az első a házi góllövőlistán 13 góllal, a Budaörsnél holtversenyben Gula Boldizsár és Popov Patrik áll a házi góllövőlista élén 6-6 szerzett góllal.

Horváth Emil a Budaörs 23 éves középpályásának az értékelése a meccs előtt:

„Reméltem, hogy Csornáról három ponttal távozunk, és akkor három győzelemmel a hátunk mögött, önbizalommal telve várhattuk volna a III. Kerület elleni meccset, ilyenre pedig rég volt példa. Komoly játékosmúlttal rendelkező, első-, illetve másodosztályú rutinnal felvértezett játékosok szerepelnek az ellenfélnél, de ettől nem ijedünk meg. Nem gondolom gyengébbnek a mi keretünket. Nagy kihívás lesz számunkra a találkozó, ki-ki meccsre számítok, de természetes győzelemre játszunk, és szeretnénk is nyerni”

Forrás: https://bsc1924.com/

Elek Bence a III. Kerület játékosának értékelése a meccs előtt:

„Idegenben soha nem könnyű nyerni. Elemeztük az ellenfél játékát, felkészültünk, jó edzéseken vagyunk túl. Mindent meg kell tennünk, hogy elhozzuk a három pontot, nincs más opció. Tudjuk, érezzük, hogy mindenki a Kerületet akarja megverni, ennek szellemében zajlik minden meccsünk. Mindenki kettőzött erővel jön ellenünk, de ennek ellenére mondom, hogy csak a három pont az elfogadható.”

Forrás: https://www.tve1887.hu/

Aczél Zoltán a Kerület vezetőedzője kiemelte a mérkőzés előtt az egyéni hibákat és hogy ilyenkor a rutinosabb játékosoknak kell jobban koncentrálniuk a mérkőzéseken.

„Az idősebbeknek, a húzójátékosoknak ilyenkor kell előrelépniük, nem csak akkor, amikor jól megy a csapatnak, hanem akkor is, amikor kevésbé. Ilyenkor nekünk többet kell vállalnunk, kettőzött erővel kell segítenünk a csapatot, mert csak akkor tudunk kijönni egy esetleges hullámvölgyből. A múltkori meccsen is a 65. percig mi uraltuk a játékot, aztán jöttek az egyéni hibák. De én úgy gondolom, hogy az egyéni hibákat általában csapathibák előzik meg, gondolok itt védekezési hibára, vagy labdavesztésre. Ezt csak azért mondom, mert csapat szinten előzhetjük meg az egyéni hibákat is. Az utolsó három meccsen nekünk kell fellépnünk, hogy a téli szünetre jó érzéssel menjünk el, hogy a céljaink közelében maradjunk.”

Forrás: https://www.tve1887.hu/