A 88 percig tartó emberhátrány ellenére is nyerni tudott a Kaposvár Nagykanizsán: VIDEÓ

Tovább remekel a télen edzőváltáson átesett Kaposvár a harmadosztály Dél-nyugati csoportjában, amely ezúttal az egyik dobogóesélyest, a Nagykanizsát győzte le, nem is akárhogy!

A mérkőzés 2. percében egy lerántás miatt már azonnal emberhátrányba került a Rákóczi, Heilt állította ki a játékvezető. A 88 perces emberelőnyét ki is használta a Nagykanizsa, hiszen a 17. percben Lőrincz megszerezte a vezetést a hazaiaknak. Mindössze 11 percig vezettek a kanizsaiak, hiszen egy kaposvári szögletre Gál Mátyás érkezett és befejelte a somogyiak egyenlítő találatát. A Nagykanizsa visszaszerezhette volna a vezetést még az első félidőben, ám óriást ziccert hibázott Szilágyi. A 69. percben aztán megszületett a Kaposvár vezetőgólja, egy remek ellentámadást Hampuk fejezett be góllal.

A Kaposvár ezzel szinte végig emberhátrányban játszva 2-1-re nyert a Nagykanizsa otthonában és tavasszal továbbra is hibátlan, 3 meccsen pedig 12 gólt szereztek Székely Tibor tanítványai. Pontszámban ezzel beérte a Kaposvár a Nagykanizsát.

Nagykanizsa 1-2 Kaposvár (Lőrincz 17′, ill.: Gál 28′, Hampuk 69′)

A mérkőzés összefoglalóját a Szertár YouTube-csatorna készítette.