6-1-es idegenbeli győzelme után, most Érdre látogat a Gyirmót FC második csapata

A november 6-án, vasárnap 13 órától kezdődő Érdi VSE – Gyirmót FC Győr mérkőzés

Kakuk Szabolcs vezeti, segítői Zahorecz Roland és Pogonyi Ferenc lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 16. forduló
11.06., 13.00: Érdi VSE–Gyirmót FC Győr II

November 6-án, vasárnap, 13 órától a pályaválasztói jog felcserélése után a Gyirmót FC Győr második csapatát látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 16. fordulójában.

Az ETO Akadémia elleni idegenbeli 1–1-es döntetlen után ismét győri csapattal csap össze az Érdi VSE, de ezúttal hazai pályán, az Ercsi úton méri össze tudását a Gyirmót FC Győr II-vel, miután a felek felcserélték a pályaválasztói jogot.

A tabella hatodik helyén, nyolc győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel álló érdiekhez visszatérhet eltiltásából Szabó Richárd és Németh Gábor Vince is.

Noha a vendégek öt győzelemmel, négy döntetlennel és hat vereséggel, 19 ponttal csupán a tabella 14. helyét foglalják el, Kertész Ferencék egy pillanatig sem számíthatnak könnyű mérkőzésre – ezt a Zsámbék és a Teskánd elleni mérkőzések óta pedig hatványozottan tudják.

Pláne, hogy a Gyirmót II is csak hatpontos távolságban van vendéglátójától, s sok csapat orra alá tudott borsot törni. Ördög József együttese múlt héten épp a Teskándot ütötte ki idegenben, hiszen hátrányból nyert 6–1-re, de a csapatra egyelőre a kiegyensúlyozatlanság a jellemző. A sárga-kékek az említett teskándi siker mellett Székesfehérvárról és Zsámbékról is győzelemmel távoztak, otthon pedig a Csornát és a ZTE FC II-t tudták két vállra fektetni. Nem bírtak azonban a Komárommal (1–1), a Balatonfüreddel (2–2) és a Kelennel (3–3), ahogy ikszeltek Budaörsön is (1–1), emellett Tatabányán (5–1), Kaposváron (6–1), a III. Kerületben (3–1) és Nagykanizsán (4–2) is kikaptak és honi környezetben maradtak alul a Puskás Akadémia FC II (0–5), illetve a VLS Veszprém (1–3) ellen, 33 lőtt góljuk pedig 14. helyezésük ellenére az ötödik legjobb a csoportban, igaz, csak négy együttes kapott több gólt náluk.

A Gyirmót előszeretettel játszik gólgazdag mérkőzéseket, amit mutat a felek két tavalyi mérkőzése is, hiszen az érdiek idegenben 4–3-ra, hazai pályán 4–1-re győztek. Azt megelőzően viszont a 2017–2018-as kiírásban csaptak össze legutóbb, amikor a zöld-fehérek idegenben 2–1-re, az Ercsi úton 3–1-re győztek.

“Mindenképpen a győzelemre fogunk játszani, habár hiányzó sajnos most is lesz nálunk. Remélem, a múlt heti stabil játékot tudjuk produkálni és ismét győzni tudunk” – húzta alá Ebedli Zoltán.

Forrás: https://erdivse.hu/