Visszatért a pályára Predrag Bosnjak

Januárban jelentette be visszavonulását a profi futballtól Predrag Bosnjak, aki a Haladás másodedzőjeként maradt a klub kötelékében és segíti Aleksandar Jovic munkáját.

Noha a Haladás pályán nyújtott teljesítménye tavasszal jobb eredményeket mutatott, mint ősz végén (legyőzték a Honvédot, a Siófokot, a BVSC-t, a Tiszakécskét és a Budafokot is), viszont a kitűzött hatodik hely messze került az együttestől, amely idegenben október 1. óta nem tudott nyerni. A Haladás ráadásul elsőkörben nem kapott licenszet a jövőévi NBII-es szezonra, matematikailag még a bennmaradás nincs bebiztosítva, 6 pont az előny 4 meccsel a vége előtt.

A Mosonmagyaróvár elleni hazai vereség után a PMFC vendégeként vívott nagyon fontos meccset a szombathelyi csapat és a 38 éves hátvéd a 88. percben csereként váltotta Horváth Rajmundot. Várhatóan a szezon hátralévő felében is láthatjuk a Haladást 2015 óta megszakítás nélkül erősítő egyszeres válogatott játékost, aki a pályán is próbál segíteni nehéz helyzetbe került csapatán.

A Haladás 1-1-re végzett a hétvégén Pécsett, többek között Pálfi Donát remek teljesítményének is köszönhetően.

PMFC 1-1 Haladás (Harsányi 19', ill.: Katona 41')

PMFC: Helesfay – Szekszárdi, Pejovics, Hadaró – Harsányi, Krausz, Terbe (Szeles, a szünetben), Hudák (Bachesz, 62.), Majnovics – Tóth-Gábor, Rácz Balázs (Szabó Máté, 62.). Vezetőedző: Mátyus János

Szombathely: Pálfi – Nyíri, Jagodics, Ene, Bolla – Szakály, Jancsó (Vanja, 81.) – Horváth R. (Predrag, 89.), Rácz Barnabás (Beronja, 89.), Mohos (Csernik, 65.) – Katona (Pintér F., 81.). Vezetőedző: Aleksandar Jovic

Nézőszám: 500