Visszatérnek az ultrák – A Szentlőrincet fogadja a Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Összefogtak a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ultrái annak érdekében, hogy közösen elérhessék céljaikat és minél előbb az NB I-ben szerepelhessenek, így visszatér a szurkolótábor a stadionba.

Alekszandar Sztevanovics, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vezetőedzője: – Izgalmas mérkőzésre számítok! Régóta nem nyertünk a saját stadionunkban, itt az ideje, hogy itthon tartsuk a három pontot és örömet okozzunk a szurkolóknak és saját magunknak. Nagyon örülünk annak, hogy visszatért a szurkolótábor. Hiányzott az ő fanatikus biztatásuk, minden mérkőzésen remek hangulatot teremtenek. Szeretnénk megmutatni nekik is, hogy nem érdemtelenül vagyunk a tabella élmezőnyében. Sajnos a csapatkapitányunkat, Simon Ádámot nélkülöznünk kell, mert eltört a karja a Győr ellen, mellette Szatmári Lóránt is harcképtelen. Ezúton is jobbulást és gyors felépülést kívánok nekik! A többi játékosunk készen áll, győzni szeretnénk a Szentlőrinc ellen.

Jeremiás Gergő, a Szentlőrinc vezetőedzője: – Bár a tabellán nagyszerű helyen áll a Szeged, mégis a győzelem reményében érkezünk a Szent Gellért Fórumba. Tiszteljük ellenfelünket, de nekünk minden pontra égető szükségünk van és ezért mindent meg is teszünk. Nehéz mérkőzésre számítok!

Forrás: https://www.szeged-grosicsakademia.hu/


2023.02.05. (vasárnap) 14:00 óra

DOROGI FC – MTK BUDAPEST

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE – GYIRMÓT FC GYŐR

BUDAFOKI MTE – KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR – PÉCSI MFC

HR-RENT KOZÁRMISLENY – FC AJKA

AQVITAL FC CSÁKVÁR – SOROKSÁR SC

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC – BFC SIÓFOK (Balmazújváros)

ETO FC GYŐR – SZOMBATHELYI HALADÁS

2023.02.05. (vasárnap) 15:00 óra

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA – SZENTLŐRINC

2023.02.06. (hétfő) 19:00 óra     

DIÓSGYŐRI VTK – TISZAKÉCSKEI LC