Újabb játékosok érkeztek Tatabányára, eddig négynél tartunk

Tegnap mi már beharangoztuk két játékos érkezését, azóta Csernik Kornéllal és Bertus Lajossal bővült a névsor.

Jagodics Márk

TATABÁNYA

Érkezők: Jagodics Márk (Szombathelyi Haladás), Jelena Richárd (Csíkszereda), Csernik Kornél (Szombathelyi Haladás), Bertus Lajos (Tiszakécske)

Távozók: Molnár Tibor, Szegő Imre, Szalánszki Gergő

Jelena Richárd: “Dragóner Attila részletesen felvázolta a klub terveit, melyek vonzóak voltak számomra és segítettek döntésemben. Barátságosan fogadtak, nagyon szimpatikus mindenki. Várom már az első edzést és bízom benne, hogy hozzá tudok járulni a csapat sikereihez. Az a célom, hogy minél több gólt szerezzek és gólpasszokat adjak”.

Bertus Lajos: “Amikor megkerestek, hallottam, hogy jó a csapategység, ami számomra nagyon fontos; jó lenne ezt továbbvinni. Örülök, hogy befogadó közegbe érkeztem, biztos vagyok benne, hogy a beilleszkedéssel nem lesz gond. Kíváncsian várom a felkészülést és a szakmai munkát. Szeretnék egy stabil csapat tagja lenni és bízom benne, hogy gólokkal és gólpasszokkal járulok majd hozzá a sikerekhez”

Csernik Kornél: “Amikor megkerestek, hallottam, hogy jó a csapategység, ami számomra nagyon fontos; jó lenne ezt továbbvinni. Örülök, hogy befogadó közegbe érkeztem, biztos vagyok benne, hogy a beilleszkedéssel nem lesz gond. Kíváncsian várom a felkészülést és a szakmai munkát. Szeretnék egy stabil csapat tagja lenni és bízom benne, hogy gólokkal és gólpasszokkal járulok majd hozzá a sikerekhez”

Jagodics Márk: „Hallottam, hogy a csapatkohézió rendkívűl jó Tatabányán, ez is hozzájárult ahhoz, hogy ideigazoljak. Azonnal be is bizonyosodott, hogy segítőkészek, jól fogadtak; megpróbálom ezt viszonozni a felkészülés és a szezon során. Szeretném átmenteni a formámat az előző idényből és rutinommal segíteni a csapatot a jó szereplésben. Nem lehet előre megjósolni az NB II eredményeit, újoncként akár meglepetést is okozhatunk”

Forrás: OPUS TIGÁZ Tatabánya