Új pályaedzők segítik a munkát Győrött

Tímár Krisztián vezetőedzői kinevezését követően 2 pályaedző is érkezik Győrbe, SZALAI TAMÁS ÉS BOGNÁR ZSOLT személyében, így tehát kialakult az ETO FC szakmai stábja.

Kép: ETO FC

Nyilatkozatok

Az ETO vezetősége egy komoly projektet vázolt fel, amihez szerettem volna én is csatlakozni. Egy nagy múltú klubhoz kerültem, ahol mindenképp bizonyítani szeretnék. Krisztiánnal nagyon régóta ismerjük egymást, még Székesfehérváron csapattársak voltunk, majd szintén Fehérváron, amikor a második csapathoz került vezetőedzőnek, én még játszottam, egy mentorprogram keretében a játékosa voltam, és már ott is lehetett érezni, hogy egy a szemléletünk a futballról. Mint a stáb minden tagja, én is a kemény munkában hiszek, amit természetesen csak pozitív légkörben lehet megvalósítani, itt Győrben pedig minden feltétel adott ehhez. Nagyon rövid ideje vagyok még csak itt, de úgy látom, hogy mindenki keményen beleállt a munkába, és bízom benne, hogy ez így is marad a jövőben.

mondta Szalai Tamás

Váratlanul ért az edzőváltás után ez a felkérés. Krisztián keresett meg, hogy lenne-e kedvem csatlakozni a stábjához. Először nem tudtam még konkrét választ adni, hiszen nem csak rajtam múlott ez az egész, de mondtam neki, hogy én nyitott vagyok a közös munkára. Korábban csapattársak voltunk, aztán másfelé sodort minket az élet, de a jó kapcsolat megmaradt. Azzal mindenki tisztában van, hogy nekem az ETO mit jelent, itt nőttem fel, itt lettem NB I-es játékos, majd itt kezdtem el az utánpótlásban dolgozni. Ez egy hatalmas lehetőség számomra, egy olyan profi stáb mellett fejlődhetek én is, amelyben mind egy korosztály vagyunk és hasonlóan gondolkodunk. Mindent el fogok követni, hogy segítsem a csapatot, amellett, hogy én is rengeteget tudok tanulni. Bízom benne, hogy sikeresek leszünk, de ehhez nyilván türelemre van szükség. Rajtunk semmi sem fog múlni, a fiatalok már tudják, hogy ha munkáról van szó, nem ismerek tréfát, de a felszabadultság is kell, hogy jellemezze az egész csapatot. Nekünk kell majd megalapozni az alattunk lévő korosztályoknak a nívóját is azzal, hogy jól szerepelünk.

nyilatkozta Bognár Zsolt