Tízszeres válogatottat igazolt a Nyíregyháza – Nagy Dominik érkezett

Fotó: Nyíregyháza Spartacus FC

A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus leszerződtette a tízszeres válogatott Nagy Dominikot.

A nyírségi klub a honlapján számolt be a 28 éves játékos leigazolásáról.
A Pécs, a Ferencváros, a Honvéd, a Legia Varsó és a Panathinaikosz korábbi labdarúgója Mezőkövesdről érkezett Nyíregyházára.
„Tudom, hogy sokat várnak tőlem a szurkolók, ez nem nyomaszt, sőt jól esik, arra késztet, hogy hétről-hétre teljesítsek, szeretnék a fiataloknak példakép lenni. A csapat játéklehetőséget biztosított, melyet jó eredményekkel szeretnék meghálálni” – nyilatkozott Nagy Dominik, aki több poszton is bevethető, elsősorban a bal oldalon érzi jól magát, de középen és a jobb szélen is használható.
A futballista pályafutása során háromszor nyert lengyel, egyszer magyar bajnokságot. Mindkét országban volt kupagyőztes, itthon háromszor is. Az NB I-ben több mint száz, az Ekstraklasában pedig 60 mérkőzésen lépett pályára.
A Nyíregyháza az előző idényben osztályozón harcolta ki a bennmaradást a Merkantil Bank Ligában.

Forrás: www.mti.hu


NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC (változások a játékosállományban)

ÉrkezőkRjasko Mihajlo (Kecskemét), Alaxai Áron (a Puskás Akadémiától van kölcsönben, korábban Csákváron volt), Bese Balázs (Szentlőrinc), Kesztyűs Barna (Paks), Tamás Olivér (Paksról kölcsönbe), Herjeczki Kristóf (Gyirmót), Toma György (ETO FC Győr), Géresi Krisztián (Szeged), Dala Martin (kölcsönben a Fehérvártól), Gyenti Kristóf (kölcsönben a DVSC-től), Nagy Dominik (Mezőkövesd)

TávozókSzűcs Dávid (Putnok), Szerető Krisztofer (Budafok), Csősz RichárdPapucsek Barna (Csákvár), Pantovic NikolaHamed Yasin (Békéscsaba), Hegedűs Lajos, Szokol Zsolt (Sényő), Sztankó Dávid (Putnok), Szopkó Vince (Sényő), Szondi Levente (Sényőre kölcsön), Yasin Hamed (ETO), Adamcsek Máté (Gyirmót), Nagy Gergő (Budafok), Oláh Benjamin (Nyíregyháza), Herczku Alex (DEAC), Pekár László (Kazincbarcika)