Tiszakécskei LC – HR-Rent Kozármisleny 2-2 (0-1)

A 88. percben még 2-0-ra vezetett a Kozármisleny Tiszakécskén, de a hazaiak nem adták fel és egyenlítettek.

Tiszakécskei LC – HR-Rent Kozármisleny 2-2 (0-1)

Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Tiszakécske, 200 néző

Tiszakécske LC: Antal – Balázs B. (Oláh M. 46.), Végső, Máté, Farkas N. – Erdei (Szekér 59.), Pongrácz (Biben, 46.), Kiss N. (Winkler 70.), Vachtler – Zamostny, Geiger (Vólent 70.)

Vezetőedző: Klausz László

HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Sági, Gajág, Várkonyi, Turi – Horváth D. (Kun 46.) – Kosznovszky (Nagy E. 84.), Tölgyesi – Vogyicska (Kotroczó 67.), Bartha (Károly 84.), Vajda (Gránicz 74.)

Vezetőedző: Szekeres Zoltán

Gólszerzők: Várkonyi (öngól) 89., Biben 92., illetve Vajda 15. és 62. percben.

Sárga lap: Farkas N. 30., Vachler 48., Biben 77., Vólent 90. illetve Kosznovszky 31., Bartha 44. percben.

Klausz László: Nincs jó érzésem a mérkőzéssel kapcsolatban. Az utolsó öt-tíz percnek örülök, de a meccs képe nem azt tükrözte, amit a felkészülés során láthattunk a csapattól. Nagyon sok volt a hiba a játékunkban, elégedetlen vagyok a látottakkal. A Kozármislenynek erőssége a kontrajáték, ezt most is láthattuk. Többet várok az egy-egy elleni szituációknál a játékosaimtól.

Szekeres Zoltán: Az első félidőben rosszul játszottunk. A szünetben több módosítást megbeszéltünk és új célirányt határoztunk meg, amire jól reagáltak a játékosok. A második félidőben szignifikánsan mi voltunk a jobb csapat. Minden területen uraltuk a játékot és nagyon sok góllal kellett volna megnyernünk ezt a mérkőzést. Sajnos, kimaradtak a helyzeteink. Nagyon fájó így ez a pontvesztés.

Forrás: https://www.kozarmislenyfc.hu/