Szombathelyiek remek összjátéka és a szezon egyik legnagyobb kihagyott ziccere, így botlott a Vasas a TLC ellen: VIDEÓ

A második helyen álló Vasas az utolsó előtti Tiszakécskét fogadta a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Az 5. percben Doktorics lőhetett szabadrúgást, ami fölé szállt. A 28. percben jött az első komoly helyzet: Ódor bizonytalanságát Szőr használta ki és kapufát lőtt. A 30. percben egy gyönyörű Tóth Milán-Doktorics összjáték után Radó talált be. Érdekesség, hogy mindhárman az Illés Akadémián nevelkedtek és a Tóth-Doktorics páros együtt játszott 2 évvel ezelőtt a Haladásban.

A második félidő elején megint Szőr próbálkozott, ezúttal fölé ment az éles szögből leadott kísérlete. Ezután a Vasasnak voltak távoli próbálkozásai, de Kiss Ágoston kevésbé volt munkában.

A 76. percben jött a hidegzuhany a Vasas számára, egy nagy bedobást Otigba csúsztatott olyan rosszul hátrafele, hogy az kikötött a kapuban, ezzel egyenlített a Tiszakécske. A 83. percben Ódor válaszolt volna, de a lövése fölé ment.

A meccslabda a 94. percben érkezett el, Holender centerezésére teljesen üresen érkezett Zimonyi, aki elcsúszott és a szezon egyik legnagyobb ziccerét puskázta el.

Ezzel maradt a döntetlen, a Vasas két pontot vesztett és márcsak egy az előnye az ETO-val szemben. A Tiszakécske bravúrpontot szerzett, 4 meccsel a vége előtt azonban így is 7 pont a hátrányuk a bennmaradást illetően.

Vasas 1-1 Tiszakécske (Radó 30', ill.: Otigba öngól 76')

VASAS: Jova – Ódor, Otigba, Pávkovics – Girsik, Berecz Zs. (Zimonyi, 84.), Vida M., Doktorics (Deutsch L., 84.) – Szánthó (Urblík J., 58.), Tóth M. (Holander, 71.), Radó. Vezetőedző: Gera Zoltán
TISZAKÉCSKE: Kiss Á. – Balázs B., Viczián, Valencsik, Grünvald – Bertus, Szőr (Krivocjuk, 89.), Kocsis D., Lehoczky – Vajda R. (Gyurján B., 78.), Zamostny (Czékus, 66.). Megbízott vezetőedző: Balogh Pál

Nézőszám: 1517