Szerződést bonthat a Vasas Novothny Somával – sajtóhír

A Nemzeti Sport és a Csakfoci.hu után mi úgy értesültünk, hogy a Merkantil Bank Liga NB2-ben szerepelő Vasas FC hamarosan szerződést bont a csapat 29 éves támadójával, Novothny Somával. Úgy tudjuk, hogy ezekre mai nap folyamán sor fog kerülni, hiszen ma zárul Magyaországon az átigazolási időszak, és csak azok a labdarúgók válhatnak szabadon igazolhatóvá, akik ma éjfélig szakítanak a jelenlegi klubjukkal.

fotó: Vasas FC

Novothny Soma már a téli felkészülési időszak idején kikerült az angyalföldiek keretéből, és ez eddig lejátszott két bajnokin sem volt ott a csapattal. A támadót korábban már kapcsolatba hozták a Kisvárdával, a Pakssal, a Nyíregyházával, a Diósgyőrrel és mostanság az Újpesttel is. A hírek szerint a fővárosi lila-fehér klubnál szívesen látná őt a csapat régi-új vezetőedzője, Mészöly Géza, aki jól ismeri őt. Amennyiben a mai nap folyamán szerződést bont a Vasassal, akkor lesz ideje bőven új csapatot találni.

fotó: Vasas FC

Novothny Soma még 2022 nyarán igazolt a Vasasba, ahol összesen 49 tétmérkőzésen lépett pályára, amelyeken 14 gólt szerzett, valamint kiosztott 5 gólpasszt is. Az idei szezonban 19 alkalommal volt a pályán, és ezeken a találkozókon 8 gólt és 2 gólpassz jegyzett.

fotó: Sportal