Sényőn rendezi hazai meccseit a Nyíregyháza

Fotó: Nyíregyháza Spartacus FC

Hétfőn elkezdte a felkészülést az NB2-re a Nyíregyháza. Eldőlt, hogy Adamcsek Máté és Szerető Krisztofer után a Nyíregyháza Spartacust erősíti nyártól Pantovic Nikola is. A 28 éves támadóként és támadó-középpályásként is bevethető labdarúgó Békéscsabáról érkezik, az elmúlt három idényt az Előrénél töltötte, és 13 gólt szerzett az NB-II-ben. Papucsek Barnával szerződést hosszabbított a klub. A következő idényben a hazai mérkőzéseket Sényőn vívja a csapat, de Balmazújvárostól sem köszön el teljesen a klub, a fokozott biztonsági igényű meccseket ott játssza majd a Szpari.

Forrás: Nyíregyháza Spartacus FC

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Adamcsek Máté
 (PMFC), Kalocsai László (Sényő – kölcsönből vissza), Kovács Norbert, Motkó Benjamin (mindkettő Tállya – kölcsönből vissza), Oláh Benjámin (Nyíregyháza Spartacus II), Szerető Krisztofer (FTC, legutóbb Soroksár), Nikola Vasziljevics (szerb-magyar, Tiszaújváros – kölcsönből vissza)
Távozók: Csilus Ádám (?), Debreceni Zalán (Haladás – kölcsönből vissza), Csörgő Raul (?) Kaka Amedome Godwords (ghánai, MTK – kölcsönből vissza), Nemes Milán (?), Zamostny Balázs (?)

Forrás: https://www.nemzetisport.hu/