Rangadót rendeznek Balmazújvárosban – Nyíregyháza Spartacus FC – Budapest Honvéd

Igazi rangadóra kerül sor a Merkantil Bank Liga 3. fordulójában, ahol a Nyíregyháza együttese fogadja a Budapest Honvéd gárdáját.

A szabolcsiak eddig egy győzelemmel és egy döntetlennel állnak a bajnokságban. A Siófok ellen hazai pályán 2-0-ra nyert, majd a Tiszakécske ellen idegenben egy 1-1-es döntetlent játszott Tímár Krisztián együttese. Ám a helyzetek kihasználásán még van mit javítaniuk.

Nem bírt egymással a Nyíregyháza és a Tiszakécske

fotó: http://nyiregyhazaspartacusfc.hu

Tímár Krisztián, a Nyíregyháza Spartacus FC vezetőedzője nyilatkozott a találkozó előtt:

forrás: https://www.youtube.com/watch?v=w5ZVXv3oq0k

A Budapest Honvéd az azonnali feljutás céljával vágott neki az NB2-nek és a Csákvár elleni első mérkőzésen győzni tudott Pinezits Máté együttese, bár ez a siker nagy áldozatokkal járt.

fotó: http://honvedfc.hu

A Bozsik Arénában a Kozármislenyt fogadta a Honvéd és bár az első félidőben megszerezte a vezetést, a baranyai csapat a második félidőben fordított. A fővárosiak mindent megtettek az egyenlítés érdekében, de Lékai Soma óriási bravúrjainak köszönhetően a Misleny elvitte a három pontot a Honvéd otthonából.

NB II: Bp. Honvéd–Kozármisleny - NSO

fotó: http://honvedfc.hu

,,Az NB2-ben nincsenek gyenge csapatok és a várakozásoknak megfelelően kiegyensúlyozott volt az első két forduló. Sokat kell még dolgoznunk, össze kell érnünk, hogy végig azt játszhassuk a találkozókon, amit tudunk. A Nyíregyháza ellen egyértelműen nyerni szeretnénk, de nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen jó csapat a Szpari! Van még hátra 32 forduló, bőven van időnk javítani.”mondta Benczenleitner Barna a Kozármisleny elleni mérkőzés után.

Játékossors: „Érdemes volt ennyit dolgozni” – Benczenleitner - NSO

fotó: http://nemzetisport.hu

A találkozót vasárnap 17:30 órai kezdettel rendezik meg a Balmazújvárosi Stadionban és a hírek szerint sok szurkoló várható a mérkőzésre.