Próbajátékosokat is tesztelt a Nyíregyháza a kassai edzőmeccsen

Az NBII listavezetője, a Nyíregyháza Spartacus Kassán játszott felkészülési mérkőzést a válogatott szünet alatt.

A nyíregyháziaknál két ptóbajátékos is lehetőséget kapott Ousman Jagne és egy gambiai támadó, Lamin Modou Marong személyében, a fiatalok közül pedig Horváth Tamás, Szabó Levente és Kiss Péter utazott el Kassára.

kép: Nyíregyháza Spartacus FC

A Nyíregyháza beszámolója a mérkőzésről:

„Az első húsz percben a házigazda támadott többet, de csak szögletekig jutott. A 18. percben Marong csapott le egy labdára, de lövését a hazai kapus szögletre tolta. A másik oldalon Fejér is védett két nagyot, jó iramú volt a mérkőzés. Kovácsrétivel szemben szabálytalankodtak a 16-oson belül, de néma maradt a játékvezető sípja, így az első félidőben nem született gól. Fordulás után az 51.percben Kovácsréti adta be balról pontosan a labdát, és a jó ütemben érkező Vida fejelt kapura, de bravúrral védett a hazai hálóőr. A szöglet után kétszer is veszélyeztetett a Szpari, de végül az oldalhálóba ment a labda. Negyedórával később a csereként beálló Oláh első labdaérintésből jól adott be, Vass P. kapásból alig lőtt mellé.”

FC Kosice (Kassa) 0-0 Nyíregyháza Spartacus FC

Kosice: Kira – Petrák, Gorosito, Innocenti, Gressák, Qose, Jonec, Sovic, Fabis, Jones, Rharsalla

Csere: Valach, Mihok, Gallovic, Golikov, Sindelar, Hocko, Kruzliak, Medved, Ranndazzo

Vezetőedző: Ján Kozák

Nyíregyháza: Fejér(Bese a szünetben) – Rjasko, Gengeliczki, Temesvári, Vida, Sigér, Jagne, Kovácsréti(Nagy B. 78.), Vass P.(Herjeczki 70.), Marong (Novák 78.), Gresó (Oláh 67.)