Paksról szerezhet játékost a BFC Siófok

A BFC Siófok még nem jelentett be átigazolást és a felkészülési mérkőzéseit sem kommunikálta hivatalos felületein, azonban közzétette a mai Paks elleni kezdőjét, amelyből kiderül, hogy 2 próbajátékos szerepel a Balaton-partiaknál. A Siófok azzal az információval szolgált még a hivatalos Facebook-oldalán, hogy holnap már bejelenthetik az első igazolást. Annyit lehet tudni, hogy a Pakson kívül a német Luckenwalde lesz még a Siófok ellenfele, azt a mérkőzést Törökországban fogják megrendezni, illetve Nagy Richárd személyében megvolt az első távozó is Siófokról.

A Paks elleni kezdőből kiderült az egyik próbázó személye, aki nem más, mint Gyurkits Gergő. Gyurkits 16 NBI-es bajnokit játszott a Paks színeiben, ezeken 1 gólt jegyzett. A 21 éves középpályás az őszi szezont a PMFC együttesében töltötte, ahol 18 bajnokin 1 gólt szerzett.

Rajta kívül lehetőséget kapott még a Kazincbarcikáról nyáron távozó Dóra Donát, illetve a Pécs védője, Alex Shvedyuk, aki a Siófok-Pécs meccsen a PMFC javára döntött még augusztusban, első tétmeccsét pedig pont a Pécs ellen játszhatja siófoki mezben.