Nedad Lukic: ,,Hiszem, hogy együtt szép eredményeket érhetünk el”

Igaznak bizonyultak az értesüléseink, miszerint a Merkantil Bank Liga NB2-ben szereplő ETO FC Győrben folytatja pályafutását Nedad Lukic. A 31 éves szerb válogatott támadó a kínai Csangcsun Jatajtól érkezett a másodosztály egyik élcsapatához. A klub közlése szerint Lukic másfél évre írt alá Győrben.

fotó: ETO FC Győr

,,Nagyon örülök, hogy sikerült összehozni ezt az igazolást. Lukic személyében egy kiváló csatárt tudtunk megszerezni, aki amellett, hogy a pályán nagyon hatékony, azon kívül is kiváló karakter és csapatember. Nagy segítségünkre lesz céljaink elérésében, sokat várunk tőle az ETO színeiben.” – mondta Köteles László, az ETO sportigazgatója az átigazolással kapcsolatban.

Ezután következett maga Nedad Lukic is, aki komoly ambíciókkal érkezett Győrbe.

,,Boldog vagyok, hogy Győrben folytathatom a pályafutásom. Nagyon szimpatikus volt az a jövőkép, amit a vezetőség felvázolt számomra. Nagy klubhoz kerültem, melynek komoly ambíciói vannak. Jelenleg a másodosztályba érkezem, de hiszem, hogy együtt szép eredményeket érhetünk el.”

fotó: ETO FC Győr

A győri klub egy videót is megosztott a 2x-es szerb válogatott támadóról.

Nedad Lukic számára nem ismeretlen Magyarország, hiszen korábban 2 évet is lehúzott a Budapest Honvédban, és a kispesti klub színeiben 28 NB1-es gólt szerzett, valamint mindkét alkalommal ott volt az OTP Bank Liga góllövőlistájának az élmezőnyében.

Ha minden jól megy, akkor március 10-én pályára léphet bajnoki mérkőzésen volt csapata ellen az ETO Parkban.