Nagy Krisztián visszatért Kozármislenybe

A HR-RENT Kozármisleny a hivatalos oldalán jelentette be, hogy megszerezte az NB1-ben szereplő Kisvárda Master Good támadóját, Nagy Krisztiánt. A 31 éves játékos a legutóbbi szezont leginkább a Kisvárda II. csapatában töltötte a NB3 Keleti csoportjában.

Korábbi gólvágónk az NB I-et is megjárva tért vissza - HR-RENT Kozármisleny

fotó: https://www.kozarmislenyfc.hu/

Nagy Krisztián 2008 nyarán, Siklósról került Kozármislenybe, majd 16 évesen már be is mutatkozott az NB2-ben, ráadásul első meccsén rögtön gólt is szerzett. A mislenyiektől a Budapest Honvéd Magyar Futball Akadémiájára igazolt, ahol az U17-es és az U19-es korosztállyal is bajnoki címet nyert. Előbb a Honvéd II. csapatában szerepelt, majd bemutatkozhatott a Marco Rossi vezette NB1-es Budapest Honvédban is.

A mislenyi szereplése mellett legszebb futballéveit Ajkán töltötte, ahol 2019-ben NB3-as bajnoki címet ünnepelhetett, 29 mérkőzésen 23 bajnoki gólt szerzett. A következő két NB2-es szezonja is jól sikerült, előbb 26 mérkőzésen 13 gólt jegyzett, majd 35 bajnokin 17-szer vette be az ellenfelek kapuját.

fotó: http://nemzetisport.hu

Az Ajka színeiben letette a névjegyét az NB2-ben, ami felkeltette több NB I-es klub érdeklődését is és végül Kisvárdára igazolt, ahol összesen 10 NB1-es meccsen szerepelt az első évben. A második évben kegyvesztett lett és a Kisvárda II. NB3-as csapatában 33 bajnokin 15 gólt szerzett.

Szombaton már meccs - mutatjuk, kikkel áll ki a Kisvárda az új NB I-es  idényben

fotó: https://frissmedia.hu/

A mislenyi közeg nem lesz számára ismeretlen, ráadásul testvére, Nagy Erik is a csapat tagja.

A visszatérése után így nyilatkozott a klub hivatalos oldalának:

„Nagyon örülök, hogy visszatérhettem, hiszen Kozármislenyből indult a felnőtt pályafutásom, itt lettem NB II-es labdarúgó. Sok emlék köt ide, itt játszik a csapatban a testvérem is, úgy látom, egy jó csapat formálódik ismét Mislenyben. Szeretném a tapasztalatommal és természetesen a góljaimmal segíteni a csapatot, hogy elérjük a céljainkat.”

forrás: https://www.kozarmislenyfc.hu/

A baranyai klub még egy videót is közzétett a támadó visszatérésével kapcsolatban:

forrás: https://www.youtube.com/watch?v=rJ4tHmF5etw