Már nem Varga Attila a Kazincbarcika vezetőedzője

Varga Attila vezetőedző irányításával a Kazincbarcika az előző bajnoki évben szenzációs eredménysort mondhatott magáénak: 38 bajnoki meccsből 32-őt megnyert, 5 döntetlen lett és mindössze 1 meccsen szenvedett vereséget. A gólkülönbsége 106-24 volt.

A bajnoki címet követően a másodosztályt is remekül kezdte a csapat, hiszen 5 fordulót követően 4 győzelemmel rendelkezett és a második helyen állt a tabellán.

Nem tudjuk, hogy mi az oka annak, hogy a továbbiakban hektikusan szerepelt a Barcika, de a fenti adatsor azt bizonyítja, hogy Varga Attila remek szakember.

Ma mégis ezt a hírt olvashattuk a klub részéről: „A Kolorcity Kazincbarcika SC a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Köszönjük Varga Attila klubnál végzett munkáját, a tavalyi NB III-as bajnoki sikerben való szerepét, és további pályafutásához sok sikert kívánunk! Az új szakvezető személyéről a későbbiekben adunk tájékoztatást, a csapat tréningjeit átmenetileg Simon László asszisztens edző és a stáb vezeti.” Kolorcity Kazincbarcika Sport Club