Magyar válogatott védővel erősített a BVSC-Zugló

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a magyar válogatott 33 éves védője, Paulo Vinícius szerződést bontott Görögországban és a hazatér az NB2-es BVSC-Zugló csapatához. A zuglóiak a mai nap folyamán hivatalos formában bejelentették Vinícius érkezését.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, futballozás, futballozás és szöveg

fotó: http://bvsc.hu

A 33 éves labdarúgó izgatottan várja az új kihívásokat, erről ő maga is beszámolt a klubnak adott interjújában.

„Tetszett az elképzelés itt a BVSC-nél. A klubnak komoly ambíciói vannak és ilyen helyet kerestem, ahol folytathatom a karrieremet. Úgyhogy nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek és várom már a közös munkát. Tudom, hogy egy nagymúltú klubról van szó, amely nagyon családias. Jó az elhelyezkedése is a fővárosban. Szeretnék minél többet játszani a szezonban és a maximumot nyújtani, amivel segíthetem a csapatot.

Vinícius számára nem ismeretlen a magyar bajnokság, hiszen korábban a Videoton színeiben futbalozott 9 éven keresztül, ahol kétszer lett magyar bajnok és egy alkalommal Magyar Kupa győztes, valamint 2 alkalommal szerepelhetett a csapattal az Európa-Liga csoportkörében, majd légiósnak állt.

fotó: http://nemzetisport.hu

Azóta játszott Uruguayban a Club Nacionalban, Cipruson az APOEL színeiben és tavaly igazolt a görög élvonalból idén kieső Levadiakosz csapatához.

fotó: http://eurosport.hu

A magyar válogatott mezét eddig 7 alkalommal öltötte magára, ahol 2017. március 25-én mutatkozott be egy Portugália elleni 3-0-ra elveszített VB-selejtezőn.

Magyar válogatott focistát igazolt Urbán Flórián csapata

fotó: http://origo.hu

A BVSC az NB2 első fordulójában 1-0-ás győzelmet tudott aratni a Szombathelyi Haladás ellen, így nagyszerűen tért vissza a profik közé a zuglói gárda és már 41 bajnoki mérkőzés óta nem szenvedett vereséget. A fővárosiak vasárnap az ETO FC Győr otthonába látogatnak.

Lehet, hogy egy kép erről: 9 ember, amerikaifocizó emberek, futballozó emberek és szöveg

fotó: http://bvsc.hu