Lippai Tibor az ötödik érkező a Kazincbarcikánál

Már az ötödik érkező játékost mutatták be a Kazincbarcikaiak. A huszonnégyéves Füzesgyarmatról érkező középhátvéddel tovább erősödik a barcikaiak játékosállománya.

Lippai Tibor: „Az elmúlt években rengeteget dolgoztam azért, hogy megmutathassam magam a másodosztályban. Éppen ezért rendkívül hálás vagyok a Kolorcity Kazincbarcika vezetőinek és a szakmai stábnak hogy a belém fektetett bizalmukkal ezt lehetővé tették. A csapatot erős összhang jellemzi, amely fontos hiszen csak együtt érhetünk el sikereket az előttünk álló szezonban. Minden edzésen és mérkőzésen arra fogok törekedni, hogy a maximumot hozzam ki magamból és hogy hozzájáruljak a csapat további sikereihez.”

Forrás: Szabó Noémi/https://kbsc.hu/

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAZINCBARCIKÁNÁL
Érkezők: Arday Dominik (FTC II), Hleba Tamás (Szolnoki MÁV FC), Lippai Tibor (Füzesgyarmat), Székely Dávid (DEAC), Szekszárdi Tamás (Szolnoki MÁV FC) 
Távozók: Bognár Dávid (Paks – kölcsönből vissza), Keményffy Máté (?), Kréti Gergő (?), Kristófi Sándor (?), Márton András (?), Pinyaskó László (?), Rjaskó Viktor (?), Schildkraut Krisztián (?)

Forrás: https://www.nemzetisport.hu/