Korábbi játékosát szerezte meg a Békéscsaba

Uram János után egy másik korábbi békéscsabai játékost szerzett meg az NB II-be visszajutó Békéscsaba Szatmári István személyében.

Szatmári 2017 és 2019 között 76 tétmeccsen 22 gólt szerzett a Békéscsabában, majd az MTK-nál és Gyirmóton szerepelt, az előző két szezonban csak a Gyirmót második csapatában kapott lehetőséget és hosszabb ideig sérült is volt.

kép: Békéscsaba Előre 1912

Szatmári István a Békéscsaba honlapjának: Korábban már játszottam Békéscsabán, így jött ismét a megkeresés. A klubvezetés abszolút korrekt volt velem, az ajánlat minkét fél részére kölcsönösen megfelelő volt, így mindenben sikerült megegyeznünk. Egy hosszabb sérülésen vagyok túl, a felkészülés végére pedig már százszázalékos állapotban leszek ismét, ezért megpróbálok minimum olyan teljesítményt nyújtani a jövőben, mint amikor legutóbb itt játszottam. Bízom benne, hogy másodosztályú szerepléssel párhuzamosan ismét nő a szurkolók száma a lelátókon és szeretném, ha a csapat mellé állnának, mert úgy érzem nagy szükség lenne rájuk! Nagyszerű lenne, ha ismét olyan sikeresek tudnánk lenni együtt mint korábban, ennek és a csapat érdekében is mindent meg fogok tenni, próbálom majd meghálálni azt a sok-sok szeretetet, amit annak idején szurkolóinktól kaptam! Szeretném megköszönni szüleimnek és nagyszüleimnek egyaránt, hogy a nehéz időkben is mellettem voltak!