Jobbhátvédet igazolt a DVTK. Farkas Dániel Mezőkövesdről érkezett Diósgyőrbe

Farkas Dániel: „Az elmúlt öt és fél évben Mezőkövesden játszottam, elmondhatom, hogy közelről ismerem a DVTK-t és az itteni közeget – osztotta meg Farkas Dániel. – Előtte a Spartak első csapatának mezét négy és fél éven keresztül viseltem, hasonlóan hosszú távra tervezek Diósgyőrben is, amihez sikereket kell elérni. Mostanáig elsőként a stadionavató ugrott be, amikor a DVTK Stadionnal kapcsolatos élményeimről kérdeztek, bízom benne, hogy feljutunk, és akkor még sokszor átélhetem azt a hangulatot, ami akkor ellenfélként fogadott, és újabb kellemes élményekkel gazdagodok. A beilleszkedéssel nem lesz gond, mert a csapatból több emberrel játszottam már együtt.”

Forrás/fotó: http://dvtk.eu/

https://www.transfermarkt.com/

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők: Bényei Ágoston
 (DVSC), Csirmaz István (Puskás Akadémia), Farkas Dániel (Mezőkövesd), Holdampf Gergő (Szombathelyi Haladás), Lukács Dániel (Kecskemét), Makrai Gábor (Csákvár – kölcsönből vissza), Orosz Marcell (DEAC – kölcsönből vissza), Szőke Adrián (szabadon igazolható, legutóbb Heracles – Hollandia), Viczián Ádám (Vasas), Zsemlye Balázs (PMFC – kölcsönből vissza)
Távozók: Belényesi Csaba (Kecskeméti TE), Bokros Szilárd (PAFC – kölcsönből vissza), Borsos Vilmos (Paks – kölcsönből vissza), Dejan Karan (visszavonult), Kocsis Dominik (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Lucas (brazil-magyar, Kisvárda – kölcsönből vissza), Molnár Gábor (Mezőkövesd), Polgár Kristóf (?), Rotem Keller (izraeli, Maccabi Netanya – Izrael, kölcsönből vissza), Zsolnai Richárd (Ajka)

Forrás: https://www.nemzetisport.hu/