HIVATALOS: Varga József Kazincbarcikán folytatja a pályafutását

A Merkantil Bank Liga NB2-ben szereplő Kolorcity Kazincbarcika csapatánál folytatja pályafutását Varga József. A 35 éves középpályást ma délelőtt mutatták be egy sajtótájékoztató keretein belül, aki fél plusz egy évre írt alá a vegyészvárosba.

fotó: BOON

A mai nap folyamán sajtótájékoztatót tartott az NB1-ben szereplő Diósgyőri VTK és az NB2-es Kolorcity Kazincbarcika is, amelyben újabb mérföldkőhöz érkezett a két klub közötti együttműködés, hiszen Varga József játékosként még Csábi József együttesét fogja erősíteni, míg scoutként, azaz a játékosok kiválasztásában fog segédkezni majd a miskolciaknak. A Kazincbarcikán megrendezésre kerülő sajtóeseményen részt vett dr. Bajúsz Endre, a DVTK sportigazgatója, Simon Miklós, a DVTK LSA szakmai igazgatója, Wächter Balázs, a KBSC ügyvezetője és Vég Csongor, a KBSC sportigazgatója.

A 34x-es magyar válogatott középpályás számára nem lesz nehéz a beilleszkedés, hiszen edzésben van, valamint jól ismeri a barcikaiak vezetőedzőjét, Csábi Józsefet is, akivel még a magyar válogatottnál dolgoztak együtt.

fotó: AFP

Varga József a télen távozott az NB1-ben szereplő Debreceni VSC csapatától. A saját nevelésű középpályás 2008-ban mutatkozott be a Loki felnőttcsapatában, háromszor bajnokságot és szintén háromszor Magyar Kupát nyert, míg a csapat színeiben több mint 200 mérkőzésen lépett pályára. Az idei szezonban egyre kevesebb lehetőséget kapott Srdjan Blagojevic vezetőedzőtől, és mivel a játékos szerette volna folytatni a pályafutását, ezért a DVSC és Varga József békés módon vált el egymástól, hiszen a felek közös megegyezéssel felbontották a szerződést. A középpályás a Loki NB3-as csapatának edzéseit látogathatta, így is legalább edzésben tudott maradni, amíg nem írt alá új csapatához.

fotó: HAON

Varga József akár már a vasárnapi Gyirmót FC Győr elleni hazai találkozón bemutatkozhat az NB2-es Kazincbarcikában.